Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte najbolj postavne in zdrave zvezdniške očke

Ni.J.
02. 07. 2011 11.37
10

Tako kot ženske morajo tudi moški vložiti ogromno truda v to, da so še pri 40 letih videti kakor 20-letniki. Kateri zvezdniški očetje veljajo za najbolj zdrave in so kljub številnim obveznostim v najboljši formi?

Will Smith

Will, ki je zaslovel z vlogo v seriji Princ z Bel Aira in odlično odigranimi vlogami v filmih Men in Black, I am Legend, Hitch in številnih drugih, je pri svojih 43 letih videti veliko mlajši, kot je sicer. Poročen je z Jado Pinkett Smith in je oče treh otrok, za svojo postavo skrbi tako, da uživa prehrano z nizkimi vrednostmi ogljikovih hidratov, vsak teden pa več ur posveti teku, boksanju in dvigovanju uteži.

Brad Pitt

Njegove močne roke, obsežen prsni koš in natančno izklesane trebušne mišice pričajo o tem, da zvezdnik daje veliko na svoje telo. Do takšnega videza je prišel z intenzivno vadbo, pri kateri se je osredotočal na vsako mišično skupino posebej. Na dan porabi približno uro časa za izvajanje kardio vaj, drži pa se tudi visoko beljakovinske diete. Le redko si privošči ogljikove hidrate, če pa si jih, pazi, da so ti kvalitetni. Očeta šestih otrok velikokrat ujamejo v objektive med igranjem z otroki, kar priča o tem, da si rad vzame čas zanje, tudi ko ima naporna snemanja.

Usher

Usher, sicer oče dveh otrok, za ohranjanje neverjetnih trebušnih mišic uporablja lastno telesno težo. Najbolj uživa v plesu, med katerim poskrbi, da delajo prav vse mišice, na koncu pa si vedno privošči še raztegovanje in sklece. Svoj prosti čas najraje preživlja z otrokoma, ki mu predstavljata največje veselje v življenju.

David Beckham

36-letni David je športnik po duši in videzu. Nekdanji nogometaš Manchestra Uniteda in Real Madrida za svoje vitko in izklesano telo še danes skrbi z izvajanjem vaj za celo telo. Tako se med vadbo ne osredotoča na posamezne mišične skupine, temveč dela na celotni mišični masi. Njegova nogometna kariera mu je dala vztrajnost, hitrost in gibčnost, medtem ko konstantni nivo energije vzdržuje z uživanjem pustega mesa in kompleksnih ogljikovih hidratov.

Ben Affleck

Čeprav je bil od nekdaj znan po svojem nedolžnem videzu, šarmantni Affleck pod majico skriva skrbno izoblikovane mišice in več kot le privlačno telo. 38-letni oče dveh otrok za svoje telo skrbi tako, da preživlja številne ure v telovadnici, kjer dvigovanje uteži kombinira z intenzivnimi kardio vajami. Med slednimi najbolj obožuje hitro hojo.

Matthew McConaughey

Matthew že dolgo velja za enega najbolj privlačnih moških v Hollywoodu. Ker ni pristaš vadbe v prostorih, ga objektivi veliko pogosteje kot v telovadnici ujamejo v naravi, med tekom, kolesarjenjem, surfanjem in plavanjem. Če se že odloči za dvigovanje uteži, je njegova vadba v fitnesu intenzivna in hitra.

Pierce Brosnan

Vedno očarljivi Pierce, najbolj znan po vlogi Jamesa Bonda, je oče petih otrok in prav vsako leto ga lahko najdemo na lestvici najlepših ljudi. 57-letnik za svoj videz skrbi tako, da kombinira jogo, tenis, plavanje, hojo v hribe, tek in kolesarjenje. Z vso to vadbo pa ne skrbi zgolj za svoj videz, temveč tudi za svojo sušo in zdravje.

Matt Damon

Kljub temu da ima štiri hčerke, Matt vedno najde čas za gradnjo kariere in vadbo. Za svoj videz skrbi v fitnesu, kjer redno dviguje uteži, boksa in trenira druge borilne veščine, prav na ta način pa se je tudi vedno pripravljal na vloge v filmih, v katerih smo lahko občudovali njegovo do potankosti izklesano in mišičasto telo.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587