Vizita.si
image (28)

Novice

Najdete napako?

S.P.
09. 08. 2013 15.35
22

Tuji mediji so se obregnili ob zadnje fotografije 33-letne Leilani Dowding, ki naj bi se lahko pohvalila z brezhibno postavo. Kaj pa vi? Najdete ob pogledu nanjo kakšno napako?

“Če ne zaradi njenega neverjetnega telesa, potem nam ni jasno, zakaj bi ji sicer paparaci sledili na vsakem koraku,“ se je ob zadnje fotografije otoške manekenke Leilani Dowding, ki se ponaša z laskavim nazivom nekdanje Miss Universe (1998), obregnil Mail Online. V torek so jo namreč ujeli na kalifornijski obali, kjer je s prijateljico uživala v divji vožnji po oceanu, medtem pa razkrila tudi svojo mišičasto in kot izklesano postavo, ki je, kot poročajo tuji mediji, brez napake.

“Lahko na njenem telesu sploh najdete kakšno napako? Leilani po tolikih letih očitno še vedno dobro skrbi zase, saj je kljub vitki liniji videti predvsem zdrava, kar je najbolj pomembno,“ so jo pohvalili. 33-letnica, ki je v izvrstni forim, je sicer velika ljubiteljica športa. Rada naprimer kolesari in plava, najraje pa se odpravi na jutranji tek na tešče. Veliko ljudi je prepričanih, da je trening pri topljenju maščobnih blazinic takrat najbolj učinkovit, a mora biti nizkointenziven, da se namesto glukoze ne začnejo razkrajati mišične beljakovine, ki se pretvarjajo v glukozo, preprosto povedano – manjšajo se mišice. Sicer pa večina strokovnjakov, med njimi tudi nutricionistka Cassie Dimmick, specializirana za prehrano športnikov, trdi, da bi morali uro in pol pred vadbo vseeno nekaj pojesti. Tako boste namreč imeli dovolj goriva tudi za daljše ter napornejše treninge.

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602