Vizita.si
image (28)

Novice

Kako se prehranjuje postavna Eva Mendes?

Ni.J.
17. 08. 2011 13.10
3

Eva Mendes trenutno velja za eno najprivlačnejših hollywoodskih igralk. Njeno čvrsto telo pri marsikom vzbudi zavidanje, a igralka priznava, da si kljub temu, da uživa zdravo prehrano, velikokrat privošči tudi manj zdrava živila, na primer kruh in testenine.

37-letna hollywoodska igralka Eva Mendes je pred kratkim na fotografiranju za Zest magazine priznala, da med njene najljubše jedi spadajo testenine in kruh. “Držim se načela 'od znotraj navzven',“ pravi. “Pazim na to, kaj jem, kako hranim svoje telo in koliko vode spijem. Sicer ne jem mesa, vendar pa zaužijem veliko rib in rjavega riža. Najraje pa jem testenine in kruh. Obožujem kruh. Ljudje so vedno presenečeni, ko ga v restavraciji naročim. Kljub temu pa pazim, da je večinoma polnozrnat.

Ko pazi na prehrano, zvezdnica pravi, da uživa 'temna živila'. “Izogibam se belih testenin, belega riža in belega kruha, to pa je tudi vse.“ Eva pa je tudi razkrila, da svojo postavo ohranja z rednimi obiski v telovadnici in jogo. “V telovadnico se odpravim trikrat do štirikrat tedensko. Tam približno eno uro dvigujem lažje uteži. Ponovitev ne naredim veliko, da lahko okrepim celo telo, vsakič pa se resno posvetim tudi kardio vajam. Moj trening je intervalni, kardio vaje pa izvajam vsaj 35 minut.“ Jogo trenira dvakrat tedensko. “Vaditelj joge vadbo vsakič prilagodi mojim potrebam. Če so moje mišice na primer napete zaradi teka, delam takšne vaje, da jih lahko sprostim.“ Eva je sicer na svoje telo izjemno ponosna, najbolj pa so ji všeč njene roke. “Svojemu očetu se lahko zahvalim, da imam tako dolge 'opičje' roke, a k sreči niso tako kosmate kakor njegove,“ pove v šali.

Čeprav Eva veliko energije vloži v skrb za telo in zdravo prehrano, pa pravi, da še vedno ni prepričana, ali je primerna za vzornico. “Izraz 'vzornik' me plaši, saj še nisem dosegla vsega v življenju, kar sem si zadala, in sem še na poti do svojega cilja. A če sem lahko tista, ki spodbudi ženske, da se začnejo sprejemati takšne, kot so, in prenehajo misliti na to, česa nimajo in kakšne niso, potem je to super. Če je to tisto, kar pomeni biti nekomu vzornik, potem sprejmem to vlogo.“

Kakšna pa se vam zdi Eva Mendes? Pridružite se nam na naši Facebook strani in nam zaupajte svoje mnenje. To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587