Vizita.si
diodni laser ICE+

Novice

/ Oglas

Najučinkovitejše odstranjevanje dlak do sedaj, ki ga uporablja tudi znana pevka Eva Boto

PR
09. 09. 2024 05.00
0

V današnjem svetu, kjer so estetski standardi vse višji, je odstranjevanje dlak postalo pomemben del osebne nege. Vendar pa se je z napredkom tehnologije pojavila rešitev, ki je hitro postala priljubljena izbira med strokovnjaki in uporabniki po vsem svetu – DIODNI LASER ICE+.

Našemu diodnemu laserju zaupa tudi znana pevka Eva Boto, katera je že zelo zadovoljna po 4 tretmajih, saj je dlačic 80 % že manj. 

Diodnemu laserju ICE+ zaupa tudi naša znana pevka Eva Boto.
Diodnemu laserju ICE+ zaupa tudi naša znana pevka Eva Boto. FOTO: Arhiv naročnika

KAKO SPLOH DELUJE DIODNI LASER ICE+?

Diodni laser ICE+ oddaja svetlobo štirih valovnih dolžin, ki cilja na melanin v lasnih mešičkih. Svetlobna energija se absorbira v melaninu, kjer se pretvori v toploto. Ta toplota segreje in poškoduje lasni mešiček, kar prepreči nadaljnjo rast dlake. Postopek je najbolj učinkovit na dlakah v anageni fazi, ko je dlaka v aktivni rasti. Diodni laserji so prilagodljivi in učinkoviti na različnih tipih kože, vključno s temnejšo kožo. Z več ponovitvami tretmajev se doseže dolgotrajna odstranitev dlak. Diodni laserji so varni za uporabo skozi celo leto, tudi poleti.

10 RAZLOGOV ZAKAJ SE ODLOČITI ZA DIODNI LASER ICE+

1. Dolgotrajni rezultati

Diodni laserji učinkovito uničujejo lasne mešičke, kar vodi do trajne ali dolgotrajne odstranitve dlak. Po nekaj tretmajih je rast dlak močno zmanjšana, kar pomeni manj pogosto vzdrževanje.

Diodni laserji učinkovito uničujejo lasne mešičke, kar vodi do trajne ali dolgotrajne odstranitve dlak.
Diodni laserji učinkovito uničujejo lasne mešičke, kar vodi do trajne ali dolgotrajne odstranitve dlak.FOTO: Arhiv naročnika

2. Visoka učinkovitost

Zaradi natančnega ciljanja melanina v lasnih mešičkih, diodni laserji zagotavljajo učinkovite rezultate pri odstranjevanju dlak. To omogoča dosego želenih rezultatov v krajšem času v primerjavi z drugimi metodami. Diodni laser ICE+ dosega kar do 95% učinkovitost odstranjevanja dlak. 

3. Primeren za različne tipe kože

Diodni laserji so zasnovani za delo z različnimi tipi kože, vključno s temnejšo kožo. Naš diodni laser ICE+ omogoča prilagoditev nastavitev glede na ton kože in tip dlak, kar povečuje njihovo vsestranskost. 

4. Manj bolečine

Naš diodni laser vključuje napredne hladilne tehnologije, ki zmanjšujejo nelagodje med tretmajem. Stranke, ki so prej hodile na IPL odstranjevanje dlak, bodo sedaj veliko bolj uživale, saj so tretmaji občutno manj boleči oz. neboleči.

5. Hitri tretmaji

Diodni laserji lahko hitro obdelajo velike površine kože zaradi širšega področja delovanja. To pomeni, da so tretmaji krajši in bolj učinkoviti, kar omogoča obdelavo več strank na dan. Za razliko od IPL laserja, z ročnikom od diodnega laserja drsimo po koži. 

6. Natančnost

Diodni laserji omogočajo izjemno natančnost pri ciljanju na posamezne lasne mešičke, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe okoliškega tkiva in zagotavlja enakomerno odstranitev dlak. Zaradi natančnega ciljanja je diodni laser ICE+ primeren tudi za občutljive predele telesa, kot so obraz, bikini predel in pazduhe. 

Diodni laserji so prilagodljivi in učinkoviti na različnih tipih kože, vključno s temnejšo kožo.
Diodni laserji so prilagodljivi in učinkoviti na različnih tipih kože, vključno s temnejšo kožo. FOTO: Arhiv naročnika

Ob nakupu ali najemu našega diodnega laserja dobite brezplačno tudi nastavek za manjše predele, kar vam zelo olajša delo na predelih, kot so na primer brčice. 

7. Enostavna uporaba

Diodni laser ima vgrajen inteligenčni zaščitni sistem, kar omogoča hitro usposabljanje in enostavno upravljanje. V primeru nakupa imate brezplačno šolanje vključeno v ceno. 

8. Varna uporaba

Diodni laser je zasnovan z varnostnimi mehanizmi, ki zmanjšujejo tveganje za poškodbe kože, kot so opekline ali hiperpigmentacija. To pomeni, da so tretmaji varni za različne tipe kože in dolžine dlak.

9. Primeren za celoletno uporabo

Naš laser je primeren za uporabo skozi vse leto, tudi poleti, ko je koža lahko temnejša zaradi sončenja. To omogoča neprekinjeno izvajanje tretmajev in dosego najboljših rezultatov. Za najboljše rezultate je potrebnih nekje med 6 in 10 tretmajev.   

10. Izjemno lahek ročnik

Ročnik našega laserja tehta samo 0,7kg. Lažji ročnik zmanjša obremenitev rok in zapestij strokovnjaka, kar omogoča daljše in udobnejše delo brez prekomerne utrujenosti.

Diodni laser ICE+ je revolucionarna tehnologija, ki združuje moč, varnost in udobje. Njegova sposobnost zagotavljanja dolgotrajnih rezultatov skozi celo leto, brez bolečin in neugodja, ga postavlja v ospredje med metodami za odstranjevanje dlak. Če iščete zanesljivo in učinkovito rešitev, ki vam bo olajšala življenje, je diodni laser prava izbira za vas.

Stopite v stik z nami in se dogovorite za BREZPLAČNO PREDSTAVITEV ter izkusite prednosti našega diodnega laserja na lastni koži. Vaša gladka koža je le korak stran!

Povezava do naročanja na tretma kamor zahaja tudi zadovoljna uporabnica Eva Boto: https://www.estetika-lamaya.si/

Eva Boto ima po vsega 4 tretmajih z diodnim laserjem ICE+ že kar 80 % manj dlačic.
Eva Boto ima po vsega 4 tretmajih z diodnim laserjem ICE+ že kar 80 % manj dlačic. FOTO: Arhiv naročnika

Tukaj si lahko ogledate več o sami napravi Diodni laser ICE+. Povezava do distributerja: https://imprim.si/izdelek/diodni-laser-ice/.

Naročnik oglasa je podjetje Skin group d.o.o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 580