Vizita.si
Na stolu je sedel dve leti, ker ni vstajal pa je bil prekrit z iztrebki, urinom in ličinkami, ki so se zaredile.

Novice

Policija našla moškega spojenega s stolom

Ni.J.
31. 03. 2011 13.54
4

Morbidno debel moški ni vstal s stola toliko časa, da je bil dobesedno spojen z njim. To pa še ni vse. Moški je namreč dve leti sedel v svojih iztrebkih in urinu, na njem pa so se zaredile tudi ličinke.

Na stolu je sedel dve leti, ker ni vstajal pa je bil prekrit z iztrebki, urinom in ličinkami, ki so se zaredile.
Na stolu je sedel dve leti, ker ni vstajal pa je bil prekrit z iztrebki, urinom in ličinkami, ki so se zaredile.FOTO: Reuters
Ohajska policija je pred nekaj dnevi doživela najbolj bizaren klic. 43-letnika iz Ohia, ki se ni odzival, so morali lokalni policisti in gasilci dobesedno izrezati s stola, na katerem je sedel kar dve leti, saj se je njegova koža zarasla s stolom. Poleg tega je moški stol uporabljal tudi za opravljanja velike in male potrebe, zato je bil prekrit z lastnimi iztrebki in urinom, na njem pa so se zaredile tudi ličinke.

Zaradi vsega nereda so imeli policisti izjemno težko nalogo, eden od policistov pa je po opravljeni nalogi svojo uniformo moral celo zavreči, saj je bila v celoti prekrita z možakarjevimi iztrebki in ličinkami. To pa še ni bilo vse, saj so morali policisti narediti tudi luknjo v steni hiše, da so lahko morbidno debelega moškega sploh izvlekli iz stanovanja. “Bilo je grozljivo,“ se nedavnega dogodka spominja vodja reševalne ekipe Jim Chase. “Stol in moški sta bila prekrita z blatom in urinom, vonj v hiši je bil neznosen. Vse je bilo umazano, dnevna soba, v kateri je moški živel, pa je bila neverjetno zanemarjena. Neverjetno je, da je nekdo sploh sposoben živeti v takšnem.“

Najbolj šokantno pa je, da sta skupaj s 43-letnikom v hiši živeli še dve, popolnoma sposobni in normalno gibljivi osebi – še en moški, ki je spal v ločeni spalnici, in partnerica moškega, ki je bil zaraščen s stolom. Lokalni mediji poročajo, da mu je partnerica celo stregla hrano, ker sam ni mogel vstati. Chase pravi, da je trojica sedaj dobila ukaz, naj hišo zapusti ali pa jo pred vnovično vselitvijo očisti. “Hišo morajo nujno očistiti. V takšnih razmerah ne more nihče živeti, tudi oni ne. Preden se bodo vrnili vanjo, jo bomo temeljito pregledali,“ še dodaja Chase.

Eden od policistov je po dogodku povedal, da je bil to zanj najhujši klic, na katerega se je v svoji karieri odzval. Najhujši del naloge pa mu je predstavljal vonj.

Lastnica stanovanja, ki je 43-letniku oddajala hišo v najem, je dejala, da je moški stanovanje imel najeto že leta prej in je bil pred tem izjemno aktiven in vitalen moški. Rekla je, da je med zadnjimi obiski moški sicer res vedno sedel na stolu, vendar da je bil vedno pokrit z odejo in zato ni posumila na kaj takšnega. Kot je dodala, se ji niti sanjalo ni, da je situacija prišla tako daleč.

43-letnik je trenutno v bolnišnici in se bori za življenje.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587