Vizita.si
image (28)

Novice

Ne bi verjeli, kako je bila videti še pred nekaj leti ...

S.P.
23. 05. 2013 07.48
16

Mediji so se znova obregnili ob videz zvezde resničnostnih šovov Courtney Stodden, ki je stara šele 18 let, pa že popolnoma drugačna kot nekoč. Tudi vi menite, da so za to krive plastične operacije ali se vzrok za spremembo skriva kje drugje?

18-letni zvezdi resničnostnih šovov Courtney Stodden, ki je najbolj poznana predvsem zaradi kontroverznega zakona s slavnim igralcem Dougom Hutchisonom, s katerim se je poročila že kot 16-letna mladenka (sam je takrat štel 51 let), že dolgo očitajo, da je imela več lepotnih operacij. Njen obraz naj bi bil namreč iz leta v leto videti manj naraven, če ne celo umeten, kar naj bi zdaj dokazovale tudi fotografije iz njenega otroštva. "Ne le ko je bila otrok, še pred nekaj leti je bila popolnoma drugačna kot danes. Veliko starejša, na primer, kar je zelo zanimivo, glede na to, da leta ne tečejo nazaj," je opazil Daily Mail.

Očitajo ji, da si je popravila nos in zobe, povečala ustnice ter prsi, preoblikovala pa tudi predel ličnic in brade. Zakaj bi to storila, ne morejo doumeti niti njeni oboževalci. "Zakaj bi storila kaj takšnega, ko pa je bila že kot otrok prava lepotica. Lahko bi odrasla v lepo dekle, a je namesto tega raje izbrala pot plastične starlete, ki svojim letom še zdaleč ni videti primerno," so se ob njeno razvpito zunanjo podobo obregnili tudi komentatorji, ki jim je Stoddenova strogo oporekala. Še več – na Beverly Hillsu je obiskala celo lepotnega kirurga dr. Marca Manija z namenom, da bi ta potrdil, da je njen obraz 100-odstotno naraven. "Ljudje pozabljajo, da sem še zelo mlada, zato je lahko moj obraz hitro videti nenaraven. Prosim, pomagajte mi dokazati, da sem to res jaz," ga je nagovorila v njegovi ordinaciji.

Sledil je natančen pregled, ki naj bi pokazal, da v njenem obrazu res ni plastičnih vsadkov, vidne pa naj ne bi bile niti posledice drugih posegov, ki ji jih očitajo. "Courtney ima zelo lep in naraven nasmeh, kar po toliko posegih, ko ji jih pripisujejo, ne bi bilo več mogoče. Opaziti ne morem nobenih brazgotin, prav tako pa nisem v njenem podkožju zatipal ničesar, razen kosti," je upravičil njene besede. "Skratka – na njenem obrazu ni nikakršnih posledic lepotne kirurgije, zato vam zagotavljam, da ni šla pod nož. Včasih lahko veliko naredijo že ličila." Zvezdnica ga je po povedanem nemudoma objela, kar je bilo po mnenju mnogih videti precej zaigrano, zaradi česar sumijo, da je bil zaigran tudi cel posnetek pregleda, ki ga je pozneje objavila na svoji spletni strani.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602