Vizita.si
image (28)

Novice

Ne bi verjeli, kako je videti danes!

S.P.
17. 06. 2013 15.09
9

Britanska zvezdnica Katie Piper, ki si jo je svet zapomnil kot žrtev napada z žvepleno kislino, znova podira vsa pričakovanja. Kljub temu, da se njena koža še vedno obnavlja, se je namreč znova uveljavila kot manekenka, modni giganti pa jo smatrajo celo za eno najlepših v tej stroki.

Nekdanja britanska manekenka in znana televizijska osebnost Katie Piper, ki jo je svet pred nekaj leti bolje spoznal kot žrtev grozljivega napada z žvepleno kislino, znova podira vsa pričakovanja. Ne le, da je tako fizično kot tudi psihično izjemno okrevala ter se spremenila v pravo lepotico, s svojo tako zunanjo kot tudi notranjo lepoto je zdaj postala celo obraz kar 5 tisočakov vredne kampanje multinacionalne verige podjetij Marks&Spencer, za katere bo promovirala linijo razkošnih oblačil in zdrave prehrane.

Kljub temu, da se njena koža še vedno obnavlja, sta jih namreč pritegnili njena neverjetna energija ter pozitiven žar, ki ga oddaja, menijo pa tudi, da je neglede na njen videz veliko lepša od mnogih deklet, ki so se potegovala za isti naziv. Tega se, kot pravi, zaveda tudi sama. “Za sabo imam pretresljivo izkušnjo, ki te dobesedno prisili, da začneš na svet gledati z drugimi očmi. In menim, da vsi tega pač niso zmožni. Sama sem hvaležna za vsak atom svojega telesa, ki ga imam sedaj rada prav takšnega kot je ter ga tudi spoštujem. Ne samo na zunaj, zdaj sem lepa tudi od znotraj in ponosna sem na to, da lahko to vidijo tudi drugi,“ se je razveselila dane priložnosti.

Nočna mora 29-letnice se je začela marca v letu 2008, ravno ko si je želela ustvariti uspešno modno in igralsko kariero. A ji tega nekateri očitno niso privoščili. Njen nekdanji partner Daniel Lynch je namreč znanca nagovoril, naj se ji maščuje, ker ga je zapustila, in vanjo zaluča stekleničko, polno žveplenove kisline. "Tisto jutro si nisem mislila, da odsev v ogledalu ne bo nikoli več enak," se spominja. Predel njenega obraza je namreč utrpel nepopravljivo škodo, saj so tega za vedno zaznamovale hude opekline, izgubila pa je celo vid na levo oko.

Zdravili so jo v bolnišnici Chelsea and Westminster Hospital, kjer so ji morali odstraniti vse poškodovane plasti kože in jih nadomestiti z umetno snovjo, imenovano matriderm, ki je tvorila novo osnovo, prek katere so se zarasle nove plasti. Kar 12 dni je bila v umetni komi, med tem je izgubila kar 38 kilogramov, da je prišla do zdajšnjih rezultatov, pa je morala prestati več kot 40 operativnih posegov. "Pot je bila trnova, zato sem vesela, da je to končno za mano. Stare Katie sicer ni več, a sem spoznala novo, izboljšano Katie, ki ceni življenje in lahko doseže prav vse, kar hoče. Ne pozabite – vedno obstaja upanje. Le poiskati ga morate in mu pustiti, da opravi svoje delo."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602