Vizita.si
image (28)

Novice

Ne bi verjeli, kakšna je bila pred nekaj leti ...

S.P.
06. 06. 2013 11.18
13

Spletni mediji ugibajo, ali ni slavna plesalka Robin Antin v obdobju zadnjih nekaj let vendarle pretiravala z lepotnimi operacijami. Če je bila še pred kratkim prava lepotica, je namreč njen obraz že vse bolj umeten in nenaraven. Tudi vi menite tako?

“Ojej, kaj se je zgodilo z njenim nekdaj lepim obrazom? Pravzaprav, vzamemo nazaj – še preveč očitno je, kaj se je zgodilo. Prestala je preveč cenenih in nepotrebnih plastičnih operacij!“ se je ob zadnje fotografije ameriške plesalke, koreografinje in igralke Robin Antin, ki se je v svetu slave uveljavila kot ustanoviteljica popularne burleskne skupine The Pussycat Dolls, grobo obregnil spletni medij Famousplastic. V ples je vpeljala veliko seksualnosti in poudarka na zunanjem izgledu, zato ni čudno, da pri svojih 51 še vedno stremi k mladostnemu videzu, so še zapisali, pa vendar, dodajajo, je zvezdnica z lepotnimi popravki v zadnjih nekaj letih močno pretiravala.

“V obdobju zadnjih 5 let je delala z mnogimi mladimi zvezdami, kot so Kim Kardashian, Paris Hilton in druge, zato se sprašujemo, ali je ni prav to, da bi jim lahko konkurirala, popeljalo v svet lepotne kirurgije.“ Če primerjamo fotografije, lahko vidimo, da je bila Antinova še leta 2008 popolnoma drugačna, predvsem veliko lepša in bolj naravna. Kljub temu, da ni povezave s kirurškimi posegi sama nikoli potrdila, pa se govori, da naj bi do danes zanje odštela že več 10 tisočakov. “Ki pa bi jih lahko bolje izkoristila, glede na to da rezultati niso ravno najboljši,“ pa tabloid šaljivo dodaja v nadaljevanju. Očitajo ji, da je zaradi pomanjkanja denarja obiskovala ne tako izkušene ter predvsem cenovno ugodne kirurge, ki naj bi ji povečali prsi in ustnice, opravili liposukcijo, redno pa naj bi v svoj obraz injicirala tudi botoks in druga umetna polnila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602