Vizita.si
image (28)

Novice

Ne bi verjeli, kakšna je bila še pred letom dni ...

S.P.
10. 05. 2013 15.33
5

Ameriška pevka Diana Nicole DeGarmo je znova v središču pozornosti. Po dolgem boju z odvečnimi kilogrami je namreč končno uspela (pre)oblikovati svojo postavo, razkrila pa je celo svojo skrivnost, kako ji je to uspelo.

Mlada pevka in tekstopiska ter tudi občasna gledališka ter televizijska igralka Diana Nicole DeGarmo, ki se nam je v spomin vtisnila kot ena od tekmovalk tretje sezone šova Ameriški idol, je znova našla način, kako presenetiti javnost. Vendar tokrat ne s svojim angelskim glasom, temveč z zavidljivo postavo, ki jo je izoblikovala šele pred kratkim. “Sprememba je več kot očitna. Ne samo da je izgubila nekaj odvečnih kilogramov in učvrstila svoj trebušček, tudi iz majhne deklice se je prelevila v lepo žensko,“ se je ob njene zadnje fotografije, ki so jih posneli paparaci, obregnil Daily Mail. 25-letnico so namreč v družbi zaročenca Aca Younga ujeli v Las Vegasu, kjer sta v soboto na kopališču Palazzo's luxury pool Azure praznovala fantovščino in dekliščino.

25-letnica je v letu dni uspela izgubiti nekaj več kot 13 kilogramov, k čemur je pripomogel predvsem zdrav življenjski slog – redna telesna aktivnost in pa uravnotežena prehrana. Držala se je diete z zelenjavo, rjavim rižem in pa okusnih, zdravih ter nasitnih rib, ki v omejenih količinah zanesljivo pomagajo topiti maščobne obloge. Na primer rožnato meso lososa ne bo obremenilo vašega želodca, vendar vas bo kljub temu nasitilo za zelo dolgo. Celo študije so dokazale, da je resnično superživilo, saj vsebuje veliko blagodejnih omega-3 maščobnih kislin, ki imajo med drugim sposobnost izboljšanja razpoloženja in kognitivnih sposobnosti. Tako tudi v času, ko se odrekate toliko jedem, ne boste slabe volje.

Sicer pa nutricionisti opozarjajo, da so ribe tudi sicer izjemno pomemben del jedilnika. Ob tem, da so bogate z vitamini in minerali, namreč omega-3 maščobne kisline spodbujajo izgorevanje maščob, gradijo vezivna tkiva in nižajo krvni tlak, skrbijo pa tudi za zdrav srčno-žilni sistem. In ker vas lahko dokazano obvarujejo celo pred aterosklerozo in trombozo, pa strokovnjaki priporočajo, da jih je dobro jesti vsaj dvakrat na teden, še posebej kot nadomestek za druge vrste mesa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602