Vizita.si
“Po cele dneve sem se basala s čokolado, namesto kosila sem jedla tortice, pred spanjem pa sem si privoščila še vrečko čipsa," priznava Lucy.

Novice

Ne bi verjeli, kakšna je danes, le 2 leti po tej fotografiji!

S.P.
01. 08. 2013 08.03
13

Lucy Doyle, ki se je dolgo borila z odvečnimi kilogrami, se je po ogledu fotografij iz dopusta odločila za spremembo. Poglejte jo danes, ko se je preobrazila v vitko in mišičasto dekle.

“Po cele dneve sem se basala s čokolado, namesto kosila sem jedla tortice, pred spanjem pa sem si privoščila še vrečko čipsa," priznava Lucy.
“Po cele dneve sem se basala s čokolado, namesto kosila sem jedla tortice, pred spanjem pa sem si privoščila še vrečko čipsa," priznava Lucy.FOTO: Facebook

Svet je obkrožila navdihujoča zgodba Lucy Doyle iz Sussexa, ki ji je v pičlih 2 letih uspela izjemna sprememba – iz debeluške, kot si je očitala sama, se je preobrazila v vitko, mišičasto in izklesano žensko. 31-letna mamica se je vse od otroštva borila z odvečnimi kilogrami, saj se ni nikoli veliko gibala, bila pa je tudi ljubiteljica nezdrave hrane. “Po cele dneve sem se basala s čokolado, namesto kosila sem jedla tortice, pred spanjem pa sem si privoščila še vrečko čipsa,“ je priznala za The Sun.

Danes je s svojim izklesanim telesom osvojila naziv Dive v bikinkah.
Danes je s svojim izklesanim telesom osvojila naziv Dive v bikinkah. FOTO: Facebook

A se je pred 2 letoma, ko si je ogledovala fotografije iz dopusta, odločila, da bo temu naredila konec. “Tehtala sem 95 kilogramov. Bila sem že tako debela, da sem se komaj stlačila v kopalke, kar me je močno prizadelo.“ Že isti dan je spremenila svoje prehranjevalne navade, včlanila pa se je tudi v bližnjo telovadnico. “Na začetku sem trenirala po 3-krat na teden, moja nova dieta pa je, ob vsaj 5 litrih zaužite tekočine (vode) na dan, izgledala takole,“ razlaga.

Zajtrk: Krožnik ovsene kaše, omleta in sklečka jagodičevja
Kosilo: Na kokosovem olju popečena piščančja prsa, skleda brokolija in mlad pečen krompir
Malica: Tunina iz pločevinke in pusta zelena solata
Večerja: Dimljen losos s šparglji
Pred spanjem: Grški jogurt, tablica črne čokolade in beljakovinski napitek

Ker je po le nekaj tednih opazila že prve rezultate, je telovadnico začela obiskovati še 2 dodatna dni v tednu, torej 5-krat. Veliko je tekla, veslala ter dvigovala uteži, zaradi česar ni le shujšala, temveč tudi utrdila svojo ohlapno postavo. “Po 4 mesecih sem imela že 12 kilogramov manj, danes pa se s številko sploh več ne obremenjujem. Pomembno je le, da mi je všeč, kar vidim v ogledalu. Priznam, bilo je težko, a na koncu vendarle vredno vsake potočene solze in kapljice potu.“ S svojim videzom je zdaj celo tako zadovoljna, da se je prijavila na tekmovanje za miss športa ter osvojila naziv Dive v bikinkah. “Takrat sem po 2 letih prvič oblekla kopalke. Menim, da sem dokazala slednje – če si nečesa res želiš in si se za to pripravljen potruditi, je meja le še nebo.“

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602