Vizita.si
image (28)

Novice

Ne bi verjeli, koliko jih šteje lastnica tega teleščka

S.P.
03. 05. 2013 18.08
3

Hrvaška zvezdnica Rita Rušić je znova postala prava atrakcija ameriških plaž. Čeprav jih šteje že 52, se lahko pohvali z vitko mladostno postavo in zapeljivimi oblinami, s katerimi je omrežila kar 14 let mlajšega ljubimca.

Priljubljena hrvaška pevka, igralka in filmska producentka se trenutno zbuja ob kar 14 let mlajšem ljubimcu, 39-letnem Riccardu. Zato ni čudno, da se življenje Rite Rušić, kot pravi sama, trenutno vrti predvsem okoli telovadbe ter zdravega načina življenja, s katerima se pri 52 letih trudi vzdrževati vitko in karseda mladostno postavo. In videti je, da ji to več kot uspeva. "S takšnim telesom se žal ne more pohvaliti večina žensk, ki ne štejejo niti polovice njene starosti, za kar ji lahko samo čestitamo," je svoje navdušenje ob pogledu na njene zadnje fotografije v kopalkah izrazil tudi britanski tabloid Daily Mail. "Njena koža res ni več tako čvrsta in napeta kot nekoč, pa vendar moramo priznati, da je njena postava glede na okoliščine naravnost izjemna."

In kakšna je pravzaprav njena skrivnost? Rita je že večkrat povedala, da zaradi natrpanega urnika nima časa ure in ure preždeti v telovadnici, zato pa pazi predvsem na to, da svojo hrano pripravlja in izbira karseda zdravo, prisega pa tudi na jutranjo rekreacijo. Prepričana je, da je ohranjanje postave ter želene telesne teže z jutranjim tekom eden najučinkovitejših načinov za izgubo odvečnih kilogramov, pridobitev mišične mase in oblikovanje telesa. Ob tem se bo izboljšalo vaše vsesplošno počutje ter pridobili boste veliko kondicije, aerobna vadba pa naj bi ob topljenju odvečnih maščob, sploh če se je lotite na tešče, tem celo preprečila, da bi se začele kopičiti v vašem telesu. Zakaj je tako? Zato ker so zjutraj naše zaloge sladkorja najnižje, zaradi česar bo moralo telo energijo porabiti iz drugih virov, torej nabranih maščob, ki pa so še posebej na predelu bokov, trebuha, nog in zadnjice naš največji sovražnik.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602