Vizita.si
image (28)

Novice

Ne bi verjeli, koliko jih šteje lastnica tega trebuščka

K.B.
05. 04. 2013 16.19
18

Nekdanja pop princeska Debbie Gibson je s svojo pojavo presenetila na eni izmed hollywoodskih zabav. Čeprav jih šteje že 42, se lahko pohvali z mišičastim trebuhom in športno mladostno postavo.

42-letna svetlolaska je navzoče presenetila z izbiro oblačil, ki si je običajno ženske zrelih let ne bi privoščile. Za eno izmed hollywoodskih zabav je namreč izbrala čipkast top, ki je dodobra razkril njen mišičasti trebuh. A ameriška pevka in glasbena producentka, ki je zaslovela leta 1988 kot izjemno nadarjena mlada pevka in se uvrščala na vrh glasbenih lestvic s svojo pesmijo Foolish Beat, je predana športu in zdravemu načinu življenja, zaradi česar je še vedno videti zelo mladostno.

Za revijo In Touch je pred kratkim povedala: ’’Počutim se odlično tako fizično kot čustveno. Sem v popolnem ravnovesju.’’ V drugih tujih medijih pa je večkrat povedala, da za svojo postavo skrbi z najrazličnejšo vadbo: ’’Niti en dan ni enak drugemu, včasih vadim jogo, drugič plešem, tretjič sem na kolesu.’’ Poleg tega pazi na zdravo prehrano, kjer uživa več beljakovin, pustega mesa, zelenjave, zdravih maščob, izogiba pa se sladkorju in predelani hrani. Kot priznava, pa ima tudi ona dni, ko se pregreši. Takrat si najraje privošči čokolado in ocvrt krompir, a v majhni meri. ’’Nisem rigidna pri svoji prehrani, a bi prej rekla, da sem le dobro osveščena o tem, da imajo določena živila slab vpliv na naše telo,’’ je pojasnila.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602