Vizita.si
image (28)

Novice

Ne boste verjeli, kaj razkrivajo bližnji posnetki

S.P.
13. 12. 2012 11.54
11

Potem ko se je na podlagi številnih fotografij že dolgo šušljalo, da naj bi se priljubljena igralka Emma Stone spopadala s precej problematično kožo, je 24-letnica to zdaj tudi sama potrdila. Poglejte, kaj je razkril bližnji posnetek.

Videti je, da lahko celo vedno urejene in brezhibne zvezdnice, kot je osupljiva Emma Stone, ki je vedno videti kot iz škatlice, pestijo precej vsakdanje in nič kaj zavidljive težave. 24-letna igralka, ki je pred kratkim zablestela v filmski uspešnici Neverjetni Spiderman, je namreč v nedavnem intervjuju razkrila, da se tudi sama spopada s hudimi aknami, ki naj bi se zaradi hormonskih sprememb in količine stresa v tem poslu pojavljale že vse od njenega 17. leta starosti.

“Že splošno je znano, da sem precej poučena na področju ustrezne ter pravilne nege kože, a le redko kdo ve, da sem v to pravzaprav celo nekoliko prisiljena. Pred dobrimi sedmimi leti so namreč moj obraz prvič prekrile hude akne, zaradi katerih sem se morala odpraviti na precej agresivno zdravljenje. Dva meseca so v moj obraz injicirali številna zdravila, da se je situacija nekoliko umirila, a tega pač ni mogoče trajno preprečiti. Nazadnje sem se z njimi spopadala ravno med snemanjem filma Easy-A, v katerem so me morali celo naknadno digitalno obdelati, saj so bile sledi nepravilnosti preprosto prevelike. Moja koža je tudi sicer zelo občutljiva, zato je ne smem pretirano obremenjevati. Tu in tam si lahko pomagam le z oljem čajevca, pa še ta ob pretirani uporabi spodbudi nastanek bolečih izpuščajev,“ je pojasnila svetlolasa lepotica.

Ste že preizkusili blagodejne učinke čajevca?

Olje čajevca velja za eno od najučinkovitejših naravnih zdravil v boju proti aknam in mozoljem, saj dokazano zavira tvorbo loja, s tem pa tudi lojnih vozlov, ki so glavni povzročitelj nepravilnosti na vaši koži. V kolikor se s tem srečujete tudi vi, vam svetujemo, da na vatno blazinico nanesete nekaj kapljic olja ter ga potapkate po mozoljčku ali aknah. S tem boste namreč preprečili vnetje kože okoli razdraženega dela in hkrati pospešili njeno celjenje.

Pomagal vam bo tudi pri raznih odrgninah, opeklinah, pikih žuželk, prhljaju, glivicah na nogah in nohtih ter pri kožni plesni, zato lahko od 3 do 5 kapljic eteričnega olja čajevca kanete tudi v svojo kopel in se prepustite njegovemu blagodejnemu učinku. Kopel si lahko pripravite enkrat na teden.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587