Vizita.si
image (28)

Novice

Razkrito, kar so prikrivala vsa ta ličila

S.P.
14. 01. 2013 08.19
12

Na spletu so se spet pojavili bližnji posnetki ene izmed najlepših zvezdnic na svetu Scarlett Johansson, ki se že dalj časa spopada s številnimi dermatološkimi težavami. Vseh nepravilnosti namreč tokrat niso uspela zakriti niti najboljša ličila.

Videti je, da tudi priljubljena ameriška televizijska in filmska igralka Scarlett Johansson, ki je bila že več let zapored okronana za najlepšo ter najbolj seksapilno žensko na svetu, ni tako popolna, kot je videti vsaj na prvi pogled. V javnost so namreč pricurljali bližnji posnetki svetlolase lepotice med sprehodom po rdeči preprogi, ki so kljub debelemu nanosu ličil razkrili številne madeže in nepravilnosti na njenem obrazu, s katerimi naj bi se igralka nenehno spopadala že vse od otroštva.

"Ne vem, kaj se dogaja z mojo kožo, a na svetu zagotovo ni dermatološke težave, ki je jaz še ne bi prestala. Že vse od najstniških let se pogosto spopadam z nenadnimi izbruhi mozoljev ali pa celo hujših aken, a se to na filmskem platnu zaradi naknadne digitalne obdelave posnetkov na srečo ne pozna. Trenutno mojo kožo prekrivajo nenavadni madeži, ki se jih sicer v največji meri trudim znebiti ali pa jih vsaj dodobra prikriti, a mi očitno tokrat ni ravno najbolje uspelo. Kot vidite, se s tem nekako ne obremenjujem več, saj je splet že poln neobdelanih fotografij, ki neustavljivo razkrivajo mojo realno podobo. To je nekaj, s čimer sem se preprosto morala sprijazniti," je dogodke komentirala samozavestna 28-letnica.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587