Vizita.si
image (28)

Novice

Ne boste verjeli, kako dobro je videti po porodu

L.E.
14. 09. 2012 15.22
1

Komaj štirje meseci so minili, odkar je Rachel Uchitel povila svojo prvo hčerkico, toda očitno je imela čas telovaditi, saj se je lahko na dopustu v Mehiki brez kančka sramu pokazala v kopalkah.

Rachel Uchitel je najbolj znana kot ena izmed ljubic golfista Tigerja Woodsa. Pravzaprav so jo ameriški mediji razkrili prvo, veliko pozornosti pa je takrat prejela še zato, ker je nastopala v resničnostnem šovu. Od takrat ji sledijo paparaci, ki so jo nedavno prvič fotografirali tudi po rojstvu otroka. Pred komaj štirimi meseci je rodila hčerkico, vendar se to na njenem telesu sploh ne pozna. Z možem, 26-letnim nekdanjim nogometašem, se že lahko brezskrbno sprehaja v kopalkah. Kako samozavestna je, kaže že njena izbira njihove barve. In kako tudi ne bi bila – 37-letnica je videti odlično.

V tako kratkem času je izgubila prav vso odvečno težo, kar se ne zgodi vedno. Medtem ko se pri nekaterih ženskah nosečniški kilogrami po porodu kar stopijo, pri drugih vztrajajo in po veliko vloženega truda izginejo šele po kakšnem letu. Četudi je prav, da se novopečene mamice  v tem času posvetijo dojenčku, pa je zadnje dobrodejno, da si vzamejo tudi nekaj trenutkov zase ter se čim več gibajo. Prav tako se je koristno prehranjevati čim bolj pravilno in piti dovolj vode. Kilogrami, ki jih ne izgubite v enem letu, se vas bodo namreč verjetno držali še zelo dolgo in vam lahko kdaj pozneje ogrožali zdravje. Vsaka odvečna teža namreč poveča tveganje, da vas preseneti kopica zdravstvenih nadlog. Tudi Rachel so na počitnicah fotografirali, kako veliko plava, igra odbojko in se sprehaja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587