Vizita.si
Vajeni smo jih občudovati, ko so popolne, toda tudi zvezdnice imajo svoje slabe dneve

Novice

Poglejte, kaj je mogoče videti od blizu

L.E.
01. 07. 2013 10.05
0

Rita Ora da veliko na svoj videz, a kljub temu se tudi njej zgodi, da ima kdaj slab dan. V takih trenutkih ji zagotovo ni vseeno, če jo ujamejo paparaci in se znajde na vseh naslovnicah.

Vajeni smo jih občudovati, ko so popolne, toda tudi zvezdnice imajo svoje slabe dneve
Vajeni smo jih občudovati, ko so popolne, toda tudi zvezdnice imajo svoje slabe dneveFOTO: Profimedia

Zvezdništvo ima svoje prednosti in slabosti. Kot se zaveda tudi Rita Ora, med slednje zagotovo spada to, da te fotografi lahko ujamejo takrat, ko si res ne želiš, da bi se znašel na vseh naslovnicah. Pevka vedno skrbi, da je videti privlačna, toda kot vsak ima tudi ona dneve, ko bi se najverjetneje najraje kam skrila. A čeprav si je na glavo poveznila kapo ter se zakrila še s kapuco, so jo paparaci prepoznali in jo hitro poslikali. Glede na to, da smo zvezdnice vajeni videti šele po tem, ko so jih že uredili številni frizerji in vizažisti, nam je pač toliko bolj zanimivo, če lahko pogledamo, kako so videti, ko te pomoči nimajo. Takrat spoznamo, da so tudi one samo smrtnice, ki jih med drugim mučijo tako nadležni mozoljčki.

Kako se je teh najlažje znebiti?

Zamašene pore povzročajo težave večini ljudi. Zelo malo jih je, ki imajo že naravno tako popolno pot, da jih odvečna maščoba, ki se nabere v porah, nikoli ne spravi v obup. Je pa več možnosti, kako preprečiti, da bi nas mozoljčki mučili prevečkrat. Vsekakor je treba kožo dobro očistiti tako zjutraj kot tudi pred spanjem. Čistilno sredstvo naj bo nežno, vendar naj hkrati odstrani vso umazanijo, pri ženskah vse sledove ličil. Vedeti morate tudi, da mora biti krema vedno prilagojena tipu kože, ki ga imate. To pomeni, da vas po nanosu koža ne sme zategovati. Če se zgodi kaj takega, je izdelek, ki ga uporabljate, premalo hranilen. Po drugi strani krema ne sme vsebovati več maščob, kot jih vaša koža potrebuje. Mora biti torej ravno pravšnja. Da se pore ne bi mašile, pa poskrbite še z rednim pilingom. Ta je lahko mehanski. V tem primeru izdelek vsebuje majhna zrnca, ki odmrle kožne celice odstranijo mehansko. Še bolj učinkovit pa je piling z izdelkom, ki vsebuje salicilno kislino. Ta ima namreč sposobnost, da pore očisti še od znotraj. Je v obliki gela ali kreme, ki jo samo nanesete in pustite na koži. Potrebno ni torej nikakršno spiranje ali drgnenje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602