Vizita.si
image (28)

Novice

Poglejte jo danes, ko je manekenka ...

S.P.
17. 05. 2013 08.50
25

Jennifer Nicole Lee je znova navdušila s fotografijami svojega izklesanega teleščka. Pa bi lahko verjeli, da je 37-letna mamica dveh otrok nekoč tehtala skoraj 32 kilogramov več?

Jennifer Nicole Lee, ameriška pisateljica, igralka, motivacijska govornica in manekenka, je že pred dobrimi 17 leti zaslovela s spremembo, ki ji je drastično spremenila življenje. Potem ko je nepričakovano shujšala nekaj manj kot 32 kilogramov, si je namreč ustvarila uspešno kariero kot fitnes gurujka, njeno izklesano telo pa je krasilo že več kot 40 različnih naslovnic. Zato ni čudno, da svojo do potankosti izoblikovano postavo še kako rada pokaže ob prav vsaki dani priložnosti.

Sončni žarki, ki so v sredo obsijali kalifornijsko obalo, so bili kot nalašč primerni, da je lahko smuknila v kopalke in dokazala, da ji niti leta ne morejo več priti do živega. Če primerjamo zdajšnje in stare fotografije, je namreč jasno, da je 37-letnica danes videti veliko bolje kot včasih, s čimer se lahko pohvali le malokdo. “Ob pogledu nanjo skorajda ne moremo verjeti, da je nekoč tehtala 90 kilogramov,“ je nad še vedno izjemnim dosežkom navdušen tudi Daily Mail. Vendar pa njena pot do sanjskega telesa še zdaleč ni bila lahka ali preprosta. Kako ji je torej uspelo, si lahko preberete v nadaljevanju.

Kako si je Jennifer Nicole Lee (pre)oblikovala postavo?

Mamica dveh otrok je pred dobrimi 17 leti odkrila skrivnost učinkovite diete ter izgubila skoraj 32 kilogramov. A se to še zdaleč ni zgodilo čez noč. Dolgo je trajalo, preden se je začela zavedati, da je njeno zdravje glede na to, da je mamica ter je odgovorna za dva otroka, zelo pomembno. Zato se je pozanimala o različnih načinih izgube odvečnih maščob in ugotovila, da se nikakor ne sme lotiti še ene izmed kratkotrajnih diet, temveč začeti jesti bolj zdravo hrano.

Še vedno je jedla veliko, le da so bila vsa živila za njeno telo dobrodejna. Zjutraj si je denimo pripravila sir cottage in različno sadje, za kosilo je pojedla pusto puranje meso, solato in polnozrnati kruh, za večerjo pa je imela rižoto iz rjavega riža. Zahajati je začela tudi v telovadnico, kjer je odkrila, da je za najboljše rezultate poleg kardio vadbe treba delati vaje za moč. “Ženskam svetujem, da se ne osredotočajo na izgubo maščobe, temveč na pridobivanje mišic. Mišični tonus je namreč pravi vrelec mladosti. Poleg tega morajo sploh mamice svoje zdravstveno stanje soditi tudi po tem, kako močne so. In pri tem mislim tako fizično kot tudi psihično in čustveno.“ Pri vsem tem lahko pomaga tudi zdrav življenjski slog in postava Jennifer je dokaz, da se lahko s popolnim trebuščkom z nekaj zagnanosti pohvalimo vsi.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602