Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč je bil sanjski moški, danes ...

L.E.
14. 06. 2012 08.02
22

Leta očitno ne prizanašajo niti največjim lomilcem ženskih src. Tako je danes videti igralec, ki je dolgo utelešal najbolj sanjskega moškega.

Le kaj se je zgodilo Živini? Ne stara se le Sarah Jessica Parker, leta se vse bolj poznajo tudi njenemu sanjskemu moškemu, visokemu, temnolasemu in lepo grajenemu poslovnežu, ki ga je v priljubljeni seriji Seks v mestu utelešal Chris Noth. Bi ji sivolasi možakar s trebuščkom danes še vedno zmešal glavo? Prav tako zvezdnik ni počel ničesar tako glamuroznega kot moški, ki ga je tako dolgo upodabljal na malih ekranih. Svoj prosti čas je izkoristil za obisk tržnice, popil skodelico kave in si kupil balkonsko cvetje.

Uspešen igralec ima le 57 let, zato je normalno, da mu lasje sivijo in da lepo grajeno telo vzdržuje vse težje. Starejši kot postajamo, težje si privoščimo škodljive razvade, ki pri dvajsetih ali tridesetih na naši postavi ne pustijo nobenih vidnih posledic. Nekje po štiridesetem letu se moramo začeti prehranjevati bolj zdravo in se gibati čim bolj redno. Sprijazniti se morate, da s staranjem postajate vse bolj utrujeni. Presnova se upočasnjuje, imate vedno manj mišične mase. Manj mišične mase kot imate, manj kalorij potrebujete, saj so prav mišice tiste, ki jih veliko porabijo. Telo proizvaja celo manj hormona serotonina, zaradi česar se lahko počutite slabše ter se začnete tolažiti z več sladke in mastne hrane, ki lahko njegovo raven vsaj za trenutek zelo hitro dvigne. Morda se boste primorani soočiti celo z dejstvom, da ne boste nikoli več tako vitki, kot ste bili vedno, toda pravilno prehranjevanje in redna telovadba lahko vsaj preprečita, da bi se zredili preveč. Zdravo telesno težo pa je vsekakor priporočljivo vzdrževati, saj debelost povečuje tveganje za pojav bolezni srca in ožilja. Toda po drugi strani si ne dovolite, da bi bilo nekaj kilogramov več vzrok za stres, ki delovanje telesa samo še poslabša.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587