Vizita.si
image (28)

Novice

Ne boste verjeli, kdo jo je napadel!

K.P.
17. 07. 2012 07.53
7

Sprehod s psom se je za 28-letno Michaelo Lee spreobrnil v pravo moro, saj je končala na urgenci z grozljivimi praskami in ugrizi po rokah in nogah.

28-letna Michaela Lee iz Washingtona se je odpravila na sprehod s svojim psom, ko je doživela neprijetno presenečenje in pravi napad rakunov, ki so se potikali po ulici. Namreč, ko jih je njen pes zagledal, se je Michaeli iztrgal iz rok ter rakune pognal na bližnje drevo, a so se ti vrnili v napad.

Ko je Michaela poskušala prijeti za pasji povodec, so jo rakuni popraskali po rokah in nogah, nato pa tekli za njo 22 metrov, jo podrli na tla ter jo začeli gristi po telesu. "Hotela sem steči k sosedu, a sem se spotaknila ob rakune in padla. Napadli so me in mi grizli roke, noge in telo. Hotela sem le zaščititi svoj obraz,“ pripoveduje Michaela, ki je po napadu v bližnji zdravstveni ustanovi prejela zdravljenje za več kot sto ran ter prask, ki so jih zadali rakuni. Cepili so jo tudi proti steklini, ki je pri rakunih sicer redka, najhujši del zdravljenja, ki jo bo stalo na tisoče ameriških dolarjev, pa so bile po njenih besedah injekcije v vsako izmed odprtih ran. Njene krike na pomoč je slišal sosed Michael Parks, ki je poklical reševalno ekipo, Michaelinemu psu pa je medtem z laježem uspelo napadalne rakune pregnati stran. Dogodek bi lahko imel resnejše posledice, saj rakuni, ki sicer izgledajo prikupno, prenašajo tudi bolezni in parazite, ki lahko povzročijo večje poškodbe živčnega sistema in bolezni, ki so lahko celo usodne.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587