Vizita.si
image (28)

Novice

Ne more več skrivati trebuščka …

K.P.
08. 09. 2012 18.04
5

32-letna Playboyeva zajčica se je odločila fotografom pokazati svoj nosečniški trebušček, ki se je prej večinoma skrival pod majicami.

Nekdanja punca Hugha Hefnerja je nadela roza bikini kopalke in se sprehodila po kalifornijski obali, pri čemer so jo ujeli fotografi. Holly Madison, ki si je od nekdaj želela otrok in družine, je bila ob novici, da je noseča, presrečna. Zdaj je svoj rastoči trebušček, ki ga je prej skrivala pod oblačili, ponosno pokazala svetu, na fotografijah pa ne more skriti tudi nosečniškega sija na svojem obrazu. Pravi, da jutranjih slabosti ne občuti pretirano, glede razvajanja pri prehrani pa pravi: "Pasqualeu (partnerju) sem rekla, da mi ne sme nositi čokoladnih tort in ostalih sladkarij. Nočem se pretirano zrediti, ker imam potem velike težave pri hujšanju. Skušam jesti zdravo zaradi otroka. Obožujem zelenjavo in sadne napitke, moja šibka točka pa je ocvrt krompirček. Izgovarjam se, da mi pomiri želodec." Holly bo kmalu opustila tudi svoj striptiz šov Peepshow in se posvetila le nosečnosti, nato pa še svojemu novorojenčku.

Da bi bila obremenitev s poporodnimi kilogrami čim manjša, nekatere ženske tudi v času nosečnosti ne opustijo telovadbe. Telovadba lahko pripomore k fizičnemu in psihičnemu počutju nosečnice, izogniti pa se je potrebno športu, pri katerem lahko pride do poškodb. Tistim, ki se nikoli niso ukvarjale s športom, so zahtevne oblike telesne vadbe odsvetovane. Sicer pa je priporočljivo, da se vsaka nosečnica o oblikah vadbe med nosečnostjo posvetuje s svojim ginekologom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587