Vizita.si
Še pred meseci so ji zlobni jeziki očitali, da je debela.

Novice

Zvezdnica se brani, da ni anoreksična

S.C.
10. 04. 2012 11.03
21

Še pred nekaj meseci je bila ameriška najstniška ikona tarča očitkov, češ da je debela, danes pa jo zlobni jeziki obtožujejo, da boleha za anoreksijo, kar pa sama ostro zanika.

Še pred meseci so ji zlobni jeziki očitali, da je debela.
Še pred meseci so ji zlobni jeziki očitali, da je debela. FOTO: Reuters
Ameriška pop pevka, igralka in tekstopiska Miley Cyrus, ki je že od dvanajstega leta na očeh javnosti, se mora nenehno zagovarjati zaradi svoje teže. Še nekaj mesecev nazaj so ji zlobni jeziki očitali, da je debela, danes pa se mora zagovarjati, da ne strada in se ne loteva nezdravih diet. Pred kratkim je namreč 19-letna zvezdnica na Twitterju objavila fotografijo, na kateri vonja hitro hrano, pod njo pa je zapisala: “Tega ne morem jesti, zato bom samo malo povonjala.“ Njeno dejanje je povzročilo val obtožb in očitkov, češ da zagovarja ekstremne diete in pošilja napačna sporočila najstnicam, ki jim je vzor. Kot da to ni bilo dovolj, so jo paparaci ujeli tudi med tekom s psom, fotografija, ki razkriva njen trebušček, pa je le še podžgala zlobne govorice.

Očitajo ji, da strada in da se bori z anoreksijo, kar Myley ostro zanika. “Tistim, ki me obtožujejo, da sem anoreksična, želim sporočiti, da sem alergična na gluten in laktozo, torej ne gre za težo, ampak za zdravje,“ je še zapisala na Twitterju. Hkrati je tudi svoje oboževalce pozvala, da naj se vsaj teden dni izogibajo hrane, ki vsebuje gluten, saj je pri sebi ugotovila, kako tovrstna dieta pozitivno vpliva na njeno kožo ter psihično in mentalno zdravje.

Zdravje je sreča,“ še poudari zvezdnica, ki ji je pod budnim očesom osebnega trenerja in strokovnjaka za prehrano v zadnjih mesecih uspelo izgubiti sedem kilogramov, hkrati pa je ugotovila tudi, kako zdrav način življenja pozitivno vpliva na njeno počutje in ji daje energijo, ki jo še kako potrebuje na svojih nastopih. Odvečni kilogrami so bili namreč posledica njenega popivanja, nezdrave prehrane ter zanemarjanja svojih obveznosti. Sicer zagovornica ženskih oblin pa je danes s svojo postavo veliko bolj zadovoljna in se požvižga na očitke glede teže.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587