Vizita.si
Ker je bila vedno znana po svojem videzu, nas toliko bolj preseneti, ko pridobi nekaj odvečnih kilogramčkov.

Novice

Ne, Pamela Anderson ni noseča ...

L.E.
28. 05. 2012 13.47
14

Kar nekaj let je že minilo, odkar je zapeljevala v priljubljeni seriji Obalna straža. Toda kot vsak navaden človek niti slavna Pamela ne more ubežati procesu staranja.

Ker je bila vedno znana po svojem videzu, nas toliko bolj preseneti, ko pridobi nekaj odvečnih kilogramčkov.
Ker je bila vedno znana po svojem videzu, nas toliko bolj preseneti, ko pridobi nekaj odvečnih kilogramčkov.FOTO: Fame

Vedno je bila znana po svoji lepoti, zato nas morda toliko bolj kot po navadi preseneti, ko opazimo, da se tudi ona stara. Pamela Anderson je nedavno pokazala več, kot je nameravala. Čeprav je bila oblečena veliko bolj kot sicer, je bilo videti, da ima malo več kilogramčkov, njene roke in noge so delovale močnejše, opaziti je bilo trebušček. Seveda je zvezdnica še vedno zelo privlačna, toda ker smo tako navajeni njenega mladostnega in zapeljivega videza, malo prej opazimo, ko se ta res spremeni. 44-letna mati dveh otrok bi se morda morala obleči tako, da bi nekaj odvečnih kilogramčkov enostavno zakrila. Njena obleka bi bila lahko denimo v predelu trebuha nekoliko širša.

Sicer je povsem normalno, da vas v petem desetletju, četudi nikoli niste imeli težav s težo, nenadoma presenetijo odvečni kilogramčki. Pri dvajsetih in tridesetih lahko pojeste marsikaj, ne da bi se zredili – toda če tako nadaljujete še po štiridesetem, boste le stežka ohranili svojo dotedanjo težo. Sprijazniti se morate, da vaše telo s staranjem postaja vedno bolj utrujeno. Presnova se upočasnjuje, imate vedno manj mišične mase. Manj mišične mase kot imate, manj kalorij potrebujete, saj so prav mišice tiste, ki jih veliko porabijo. Telo proizvaja celo manj hormona serotonina, zaradi česar se lahko počutite slabše ter se začnete tolažiti z več sladke in mastne hrane, ki lahko njegovo raven vsaj za trenutek dvigne. To so preprosta življenjska dejstva, ki se jim morate prilagoditi. Če ste si v svojih dvajsetih in tridesetih lahko privoščili, da ste uživali katero koli hrano, ki vam je bila pri srcu, se sladkali in mastili celo pred spanjem ter redno pozabljali, kje je telovadnica, vendar se vse to vaši postavi ni kaj dosti poznalo, boste pri štiridesetih hitro spoznali, da tako ne gre več naprej. To so že leta, pri katerih se morate za vitko postavo potruditi. Kaj to pomeni? Vaši obroki ne smejo ostati preobilni, morajo postati bolj zdravi. Poleg tega morate telovaditi več. Po štiridesetem ni več prostora za izgovore. Morda se boste primorani soočiti celo z dejstvom, da ne boste nikoli več tako vitki, kot ste bili vedno, toda pravilno prehranjevanje in redna telovadba lahko preprečita vsaj, da bi se zredili preveč.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587