Vizita.si
image (28)

Novice

Ne, ni bila kriva dieta!

L.E.
17. 06. 2012 08.06
0

Nenadoma se je pevka, ki je vedno zapeljevala ne samo z glasom, temveč tudi z oblinami, pojavila veliko bolj suha. Toda mediji so odkrili, da razlog ni dieta.

Britanska pevka Myleene Klass zadnje čase skoraj vsakodnevno polni stolpce otoškega rumenega tiska. Pred približno mesecem dni je bila javnost namreč prvič zelo presenečena, ko se je zvezdnica naenkrat pojavila mnogo bolj suha, kot je bila kdaj koli. Čeprav Myleene nikoli ni imela težav z odvečno težo, je bila njena postava dolga leta, ki jih je že preživela v soju žarometov, vedno precej ženstvena, število njenih kilogramov pa vsaj opazno ni nihalo. Na svoje obline je bila ponosna in ni bilo videti, da ji je kdaj sploh prišlo na pamet, da bi jih izgubila tako, da bi shujšala.

Toda nato se je zgodilo prav to in posledično presenetilo vse, ki spremljajo njeno kariero. Sledila so številna namigovanja ter celo pohvale, ker naj bi ji uspelo shujšati. Njen prijatelj je enemu izmed britanskih medijev zaupal, da so jo mnogi dejansko prosili za priporočila in recepte. Izkazalo se je, da hujšanje vendarle ni bilo prostovoljno. 34-letnica je izgubila apetit, saj ima tako kot vsi smrtniki tudi ona ljubezenske težave. Ker jo je zapustil mož in oče njenih dveh otrok, naj bi bila tudi tako utrujena, da se je iz svoje vile raje preselila k staršem, ki so priznali, da jih skrbi za hčerino zdravje.

Kljub zapletom v zasebnem življenju kariere vseeno ne zanemarja. Že od malega nadarjena glasbenica je še generacija zvezdnikov, ki so prepričani, da pranje umazanega perila v javnosti ni priporočljivo. Namesto tega se je vsaj do sedaj še na vsaki prireditvi in na vsakem koncertu pojavila popolno urejena in z velikim nasmeškom. Da je nekaj narobe, priča le vedno manjša teža.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587