Vizita.si
image (28)

Novice

Sprejel 'nedolžen izziv' - obžaloval bo celo življenje!

S.C.
02. 07. 2012 09.55
61

Fotografija prikazuje, kako nevarne so lahko čisto preproste in na prvi pogled nedolžne otroške igrice. Pri eni izmed njih je ameriški deček namreč utrpel hude opekline.

V javnost so prišle šokantne fotografije 12-letnega dečka iz ameriškega mesta Pittsburgh, ki opozarjajo na nevarnost na videz nedolžnega preizkušanja svoje vzdržljivosti. Nesrečnež je v družbi brata in prijateljev sprejel 'izziv soli in ledu', ki kroži po družabnih omrežjih, pri katerem morajo tisti, ki želijo sodelovati, na kožo prisloniti led in sol ter zdržati tako dolgo, kot lahko prenesejo bolečine in opekline.

Zadnje čase izjemno priljubljena igrica pa je na 12-letniku pustila katastrofalne posledice. Na hrbtu je namreč zaradi svoje trme in vzdržlivosti utrpel opekline druge stopnje in bo potreboval več mesecev, da se rane popolnoma zacelijo. Še vedno pretresena starša sta v upanju, da se bodo ob njih tako otroci zamislili, fotografije dečkovega hrbta poslala v javnost, hrati pa poudarjata, da naj bodo starši pozorni na početje svojih otrok. “Vesela sva, da najin sin okreva, čeprav bodo posledice njegovega nepremišljenega vedenja za vedno ostale, naj pa bodo fotografije v poduk vsem, ki se lotevajo podobnih izzivov. Nikar ne posnemajte najinega sina!“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (61)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587