Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je nosečnici kar naenkrat pogledalo iz trebuha?

K.P.
22. 07. 2012 08.48
42

26-letna Britanka Kelly Donegan je bila naravnost zgrožena, ko ji je iz nosečniškega trebuščka pogledal neznani predmet. Ne boste verjeli, kaj je zagledala.

26-letna nosečnica Kelly Donegan iz britanskega mesta Milton Keynes je doživela neprijetno presenečenje, ko ji je iz napetega trebuha pokukal neznan špičast predmet. Kelly, ki ima do poroda še šest tednov, je na levi strani trebuha občutila neprijetno, zbadajočo bolečino, a so ji zagotovili, da je vse v redu. Kmalu zatem je na lepem pokukala ven kirurška igla. Bodoča mamica predvideva, da je igla ostala v njenem telesu leta 2009, ko je imela operacijo slepiča. "Zdravnik mi je dejal, da je vse v redu. Bolj kot se je moj trebuh večal, več je bilo pritiska, kar je iglo potisnilo ven,“ razlaga Kelly. Kljub bolečinam pa ji zdravniki ne morejo pomagati, saj je rentgensko slikanje nosečnicam nevarno, so ji pa zagotovili, da igla ne bo poškodovala njenega še nerojenega otroka. Tako morajo počakati najprej na porod, preden lahko z operativnim posegom pod splošno anestezijo iglo odstranijo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587