Vizita.si
Pri 61 letih je videti bolje kot kdaj koli.

Novice

Nekdanje Bondovo dekle osupnilo s spremembo

S.P.
16. 11. 2012 15.15
5

Priljubljeni britanski igralki Jane Seymour je uspelo nekaj, s čimer se lahko nedvomno pohvalijo le redki. Že 40 let je od tega, odkar je prvič osupnila gledalce v priznani filmski uspešnici, in videti je, da se to do danes še ni spremenilo. Pri 61 letih je videti bolje kot kdaj koli.

Pri 61 letih je videti bolje kot kdaj koli.
Pri 61 letih je videti bolje kot kdaj koli. FOTO: Reuters

Kdo bi verjel, da je minilo že dobrih 40 let, odkar je britanska lepotica Jane Seymour zaslovela kot osupljivo Bondovo dekle v filmski uspešnici Live and Let Die. Že takrat smo lahko na velikih platnih občudovali njeno brezhibno in zavidanja vredno postavo, zato je še posebej navdušujoče dejstvo, da se to do danes sploh ni spremenilo. 61-letna igralka je po mnenju mnogih zdaj videti celo veliko bolje kot pred nekaj desetletji, s čimer se zagotovo ne morejo pohvaliti mnogi.

Njen svež in vedno nasmejan obraz še vedno sije v soju žarometov, nedvomno pa se lahko pohvali tudi z dih jemajočo postavo, ki ji jo zavidajo tudi do dvakrat mlajša dekleta. “V svojem poklicu se na rdeči preprogi pogosto pojavljam v elegantnih oblekah, čemur primerna mora biti tudi moja postava, in tega se zelo dobro zavedam. Večkrat na teden se pridno potim v telovadnici ter vztrajam pri svojih napornih treningih. Veliko tečem, udeležujem se pilatesa, največ pozornosti pa posvetim predvsem utežem, brez katerih moje telo še zdaleč ne bi bilo tako napeto in utrjeno, kot danes na srečo je,“ je razkrila svoje skrivnosti.

Zvezdnica je v preteklosti prestala že več lepotnih posegov, a zatrjuje, da ti niso imeli pretiranega vpliva na njen zdajšnji videz. “Prestala sem že operacijo oči oziroma nekoliko povešenih vek, enako pa velja tudi za moje prsi, ki so po dojenju izgubile svojo obliko. Od tega je minilo že dolgih 20 let, zato bi rada poudarila, da se lahko za vse, v kar sem se spremenila, zahvalim zgolj sami sebi ter količini vloženega truda. Trudim se jesti čim bolj zdravo hrano, pijem veliko tekočine in verjemite, da se to obrestuje veliko bolje od katere koli operacijske mize“.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587