Vizita.si
image (28)

Novice

Nekdanja supermanekenka ima danes 47 let

L.E.
26. 01. 2012 13.47
10

Bila je ena najbolj uspešnih manekenk 80. let prejšnjega stoletja – danes ima 47 let, vendar tega po njenem videzu nikoli ne bi mogli soditi.

Yasmin Le Bon je nekdanja uspešna manekenka in žena slavnega glasbenika. Mamica treh otrok je oktobra dopolnila 47 let, vendar lahko po želji občasno še vedno pozira za najbolj znane modne oblikovalce. Le kako ji je uspelo kaj takega?

Lepotica priznava, da se obsedeno drži čim bolj zdravih navad. Pri tem celo pretirava. Odvisna je od telovadbe in po svojih besedah včasih celo med kuhanjem dela počepe in iztezne korake. "S telovadbo sem nekaj časa tako pretiravala, da sem se ji morala za leto ali dve celo povsem odpovedati, saj se je moje telo moralo spočiti. Trikrat tedensko sem vadila pilates ter se skoraj vsaj dan ukvarjala z borilnimi veščinami. Poleg tega sem obiskovala še kardio vadbe. Vem, da se sliši nenavadno, toda telovadba res lahko zasvoji. Tako močno, da lahko povsem odmisliš celo bolečine, ki jih v takšnem obsegu začne povzročati. Danes sem veliko bolj previdna.“

Telovadbi se seveda ni odpovedala, vendar poskuša postati bolj zmerna. Hkrati pazi, da se prehranjuje zdravo in uravnoteženo ter da nima prevelikih obrokov. Za mladosten videz pa se zagotovo lahko zahvali tudi dobrim genom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587