Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč je bila najlepša med igralkami – danes je ...

S.P.
27. 06. 2013 10.19
22

Avstralska igralka Ajay Rochester se je še nedavno lahko pohvalila z izjemnimi rezultati, ko ji je v nekaj letih uspelo izgubiti več kot 50 kilogramov, tokrat pa je presenetila v popolnoma drugi luči. Kaj je krivo za takšno spremembo?

Privlačna avstralska igralka Ajay Rochester se že vse od otroštva, ko je preminila njena mati, bori z odvečnimi kilogrami, saj jo je čustveno prenajedanje popeljalo vse do bolestne stopnje debelosti. In čeprav je pred nekaj leti dosegla izjemno spremembo, ko je močno shujšala in si povrnila vitko postavo, pa zdaj priznava, da ima zadnje čase znova čedalje večje težave z nihanjem svoje teže. Za radijsko postajo 2Day FM je pred kratkim celo priznala, da se je zredila do te mere, da je postala skorajda neprepoznavna. “Ogromna sem,“ je povedala. “Mislim, da sem v zadnjem času vsak teden pridobila najmanj kilogram, skupaj pa kar 48 kilogramov.“

Da njene težave res niso zanemarljive, so v tem tednu dokazali tudi paparaci, ki so 44-letnico v družbi svojega sinka Kaia ujeli na priljubljenem losvegaškem kopališču. “Ajay se res trudi, da bi ji znova uspelo, a se zaveda, da jo do cilja čaka še dolga, dolga pot. Moramo pa priznati, da se je hujšanja lotila zelo resno in motivirano. Na bazenu je uživala v zdravi solati ter drugi zelenjavi, v istem tednu pa so jo večkrat ujeli tudi med jutranjim ali pa dopoldanskim tekom v naravi,“ je o njenem napredku poročal britanski tabloid Daily Mail. Zvezdnica je sicer svoj največji uspeh požela pred slabimi 10 leti, ko je po rojstvu otroka shujšala za kar 50 kilogramov, svet pa si jo je zapomnil predvsem po sodelovanju v kar 4 sezonah priljubljenega resničnostnega šova Največja zguba, v katerem je kot tekmovalka uspela še dodatno preoblikovati svojo postavo. Ali ji bo znova uspelo tudi tokrat, pa bo pokazal le čas.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602