Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč je bila najlepša med igralkami – danes je ...

S.P.
08. 07. 2013 15.15
12

Victoria Silvstedt je nekoč veljala za eno najlepših hollywoodskih zvezdnic, dokler pa je niso lepotne operacije popolnoma spremenile. Poglejte, kako je švedska lepotica videti danes.

Victorio Silvstedt, švedsko igralko, pevko in manekenko, so kritiki dolgo uvrščali v sam vrh lestvice najlepših zvezdnic na svetu, a je v želji po neminljivi lepoti sčasoma tudi ona začela pretiravati, opažajo tuji mediji. Sledila je vzoru številnih prijateljic, ki so se v 90 zatekle k lepotni kirurgiji - sprva je z botoksom le prikrivala prve gubice, do danes pa je prestala že toliko plastičnih operacij, da je njen nekdaj lep obraz prevzel že čisto plastično ter umetno podobo.

Kljub temu, da je 38-letnica povezanost z različnimi posegi vedno strogo zanikala, pa je britanski tabloid MailOnline prepričan, da je našel pravi dokaz. Obregnili so se ob fotografije iz njene preteklosti ter jih primerjali z zdajšnjimi in ugotovili, kako očitna je zares razlika. “Preveč botoksa, preveč silikona, skratka, vsega je preveč. Njene gromozanske prsi niso niti podrazno videti naravne (samo poglejte ta razmak med njima), nič bolje pa ne zgledajo niti njene ustnice, ki bodo vsak čas počile. Na vse pretege se poskuša upirati staranju, a ji to žal ne uspeva.“ Govori se, da je pod nož legla večkrat – popravila naj bi prsi, ustnice, nos in veke, večkrat pa prestala celo lifting obraza.

A je zvezdnica svojim oboževalcem v lastnem resničnostnem šovu Victoria Silvstedt: Moje popolno življenje že večkrat zagotovila, da se zlobni jeziki motijo. Njena sprememba naj bi bila zgolj posledica spremenjenega načina ličenja, zdrave prehrane ter redne telesne vadbe. “Moja koža je tako čista odkar na dan spijem vsaj 3 litre vode in pojem veliko zelenjave. Sicer pa obožujem šport – še posebej kardiovaskularne vadbe, s pomočjo katerih sem izgubila vse odvečne kilograme. Če ni maščobnih blazinic, so tudi vaše obline bolj izrazite,“ pravi. Naprimer tek, plavanje in kolesarjenje so po mnenju mnogih kar najboljša izbira za izgorevanje odvečnih maščob ter preoblikovanje telesa. Trening namreč zahteva izjemen napor in velike količine kisika, s čimer uspešno porabljamo odvečno energijo ter dosegamo želene rezultate.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602