Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč je bila najlepša med igralkami – danes je ...

S.P.
20. 06. 2013 13.19
44

Problematična zvezdnica Amanda Bynes je svojim oboževalcem na Twitterju razkrila svojo zadnjo odvisnost – odvisnost od plastičnih operacij. To pa še ni bilo vse, kar je njene bralce milo rečeno šokiralo. Je čas, da poišče strokovno pomoč?

Slavna ameriška igralka Amanda Bynes, ki je kot mlado in navihano dekle pred dobrim desetletjem zaslovela v filmski uspešnici Kar si dekle želi, je v tem tednu znova šokirala svoje oboževalce. Problematična 27-letnica, ki se je nedolgo tega pred sodiščem morala zagovarjati zaradi preprodaje in zlorabe drog ter drugih prepovedanih substanc, je namreč na Twitterju spregovorila o svoji novi odvisnosti – odvisnosti od plastičnih operacij, poroča britanski tabloid Daily Mail.

Pred nekaj tedni je prestala prvi lepotni poseg na obrazu, pri katerem so ji kirurgi ob notranjih kotičkih obeh očes odstranili odvečno kožico, ki se je stikala z nosom, v prihodnje pa si želi še več podobnih popravkov. “Prvega bom prestala že to soboto. Komaj čakam, da spet ležem na operacijsko mizo!“ je zaupala več kot dvema milijonoma svojih sledilcev, ki pa so bili nad njenimi objavami naravnost zgroženi. “Zdaj je na vrsti moj nos. Rada bi zmanjšala to veliko grbo, ki me moti že vse od otroštva, če bo mogoče, pa bodo zmanjšali tudi njegovo bunkasto konico in nosni odprtini.“

Zaradi 'prirojenih napak' na telesu, pravi, je bilo njeno življenje vse do danes ena velika travmatična izkušnja. “Moji zdravniki so junaki in tudi sama sem junakinja, saj sem vse od rojstva trpela s temi pomanjkljivostmi, ki pa sem jih zdaj končno odpravila. Sram me je bilo, da sem bila tako grda. K sreči pa sem še pravočasno ugotovila, da obstaja nešteto operacij za vse, kar je narobe z mano. Potrebujem še nekaj popravkov in potem bom končno popolna, preprosto najlepša.“ Ugibanja, ali Bynesova morda potrebuje strokovno pomoč, so tako še intenzivnejša.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602