Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč najlepša med igralkami – danes pa ...

S.P.
30. 05. 2013 14.07
26

Z bližnjim posnetkom je v tem tednu oboževalce znova razburila igralka Amanda Bynes, katere nenaličen obraz naj bi razkrival šokantne posledice stresa ter dolgoletne zlorabe drog. Bi lahko verjeli, da je na fotografijah ista oseba?

Slavna ameriška igralka in pevka Amanda Bynes, ki je kot mlado in navihano dekle pred dobrim desetletjem zaslovela v filmski uspešnici Kar si dekle želi, je v tem tednu znova šokirala svoje oboževalce. Po spletu so namreč zakrožile fotografije njenega petkovega zagovora na sodišču (obtožili so jo zaradi preprodaje in zlorabe drog ter drugih prepovedanih substanc), na katerega pa se je odpravila ne le nenaličena, temveč tudi močno zanemarjena, poroča britanski tabloid Daily Mail.

Ob pogledu na skorajda neprepoznavno zvezdnico se zato sprašujejo, kdaj in kaj se ji je zgodilo. ''Nekoč smo jo poznali kot ljubko in prikupno mladostnico, ki pa je le še bleda senca same sebe. Z raztrganimi oblačili, slabo umita ter z razmršenimi lasmi je že od daleč videti zanemarjena in sprašujemo se, kaj se ji je zgodilo, da je tako skrenila s poti,'' so zapisali in se obregnili še ob njen obraz. ''Posledic drog ali pa stresa, ki ga ob tem doživlja, niti nalašč ne bi mogli prezreti. Običajno uporablja toliko ličil, da nas je sprememba ob njeni naravni podobi (negativno) presenetila. Kdo bi si mislil, da bo njen obraz v obdobju nekaj let postal tako zabuhel, postaran in koža slaba in mozoljasta, njen pogled pa mrk ter prazen. Pa šele 27 let ima.'' Stres sicer res močno poveča izločanje hormona kortizona, kar povečuje tudi izločanje loja v žlezah lojnicah in posledično privede do nastanka mozoljev ter aken, a se številni že dalj časa sprašujejo, ali se za tem vendarle ne skriva kaj več.

Potrebuje strokovno pomoč?

Najverjetneje ne bi bilo odveč, če bi se zvezdnica namesto k plastičnemu kirurgu, ki ga je obiskala pred kratkim, odpravila k psihoterapevtu. Tega bi potrebovala tudi zato, ker ima glede na prebrano na Twitterju morda celo motnje hranjenja. Kritizira namreč svoje fotografije, ki so jih posneli paparaci, ter pod njimi zapiše, da ne razume, zakaj bi kateri koli medij objavil kaj tako neprivlačnega. Dodala je celo, da bi rada tehtala 45 kilogramov, kar je za njeno višino veliko premalo. Težave s samopodobo resnično niso zanemarljive in v takem primeru je pač potrebna pomoč strokovnjaka.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602