Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč najlepša med igralkami, danes pa …

S.P.
03. 05. 2013 18.04
13

Uma Thurman je s svojo neminljivo lepoto dolgo veljala za eno najlepših hollywoodskih igralk. Vendar pa mediji zdaj opozarjajo, da tudi ona ni več imuna na staranje. Je razlika res tako očitna?

Le kdo ne pozna Ume Thurman, ameriške igralke in nekdanje manekenke, ki jo je v 90. letih pod svoje okrilje vzel priznani filmski režiser, scenarist ter producent Quentin Tarantino. Njeno lepoto je takrat v medijih večkrat opisal kot neminljivo, prav ob to pa so se obregnili zlobni jeziki, ki so začeli namigovati, da naj bi se njen čas vendarle počasi iztekel. "Uma se v javnosti vse pogosteje pojavlja neurejena, če ne celo nekoliko zanemarjena," je na primer na podlagi njenih zadnjih fotografij zapisal Daily Mail.

In medtem ko se z njim strinjajo tudi nekateri posamezniki, ki so ob njenem nenaličenem obrazu izpostavili še vse več gubic (zmotilo naj bi jih tudi nekaj sivih las), pa so ji zvesti oboževalci že stopili v bran. "Ob tako natrpanem urniku ni čudno, da je videti nekoliko izčrpana. Sicer pa ne pozabite, da jih danes ne šteje več toliko kot pred dobrimi 20 leti. Letos jih je dopolnila že 42, in čeprav je staranje zagotovo terjalo svoj davek, moramo priznati, da je za svoja leta videti naravnost fantastično. Dejstvo, da ob svoji slavi ni obsedena z glamurjem, temveč je še vedno naravna in sproščena, je hvalevredno."

Ali veste, kako upočasniti staranje?

Naše telo potrebuje veliko kisika za presnovo hrane in uničevanje bakterij. Žal pa lahko večina prostih radikalov, ki vsebujejo ta element, uničuje tudi naše celice in kožo preko oksidacije. To povzroča oslabljenje imunskega sistema in prehitro staranje ter številne zdravstvene težave, ki pa jih lahko k sreči učinkovito preprečimo z naravnimi antioksidanti, ki znova uravnovesijo tako ravnotežje. Zato vam priporočamo, da uživate čim več hrane, bogate z antioksidanti. Največ jih lahko najdemo v rumenem ter zelenem sadju in zelenjavi, gozdnih sadežih, jajcih, mleku ter ribjem olju, veliko pa se jih skriva tudi v hladno stiskanih rastlinskih oljih, oreščkih, žitih in stročnicah, torej hrani, ki je bogata z vitamini A, C in E .

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602