Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč najlepša Playboyeva zajčica - danes pa …

S.P.
12. 08. 2013 15.51
12

Mirji du Mont, ki se lahko pohvali z nazivom nekdanje Playboyeve zajčice leta, so začeli očitati, da v resnici ni ravno glamurozna lepotica. Poglejte in ocenite sami.

“Ko je pozirala na rdeči preprogi Mercedes-Benzovega tedna mode, je bila videti kot iz škatlice. Zato pa smo bili še toliko bolj presenečeni, ko je zdaj v javnost pricurljala skrivnost njene naravne in skorajda neprepoznavne podobe,“ se je ob zadnje fotografije nemške manekenke Mirje du Mont, ki je leta 2000 zaslovela kot Playboyeva zajčica leta, obregnil otoški tabloid Mail Online.

Na teh namreč ni bila naličena ali urejena, zaradi česar so ji začeli očitati, da v resnici tudi ona ni ravno 'glamurozna lepotica'. “Njen videz v resnici še zdaleč ne dosega pričakovanega glamurja. Mirja je popolnoma običajna ter vsakdanja ženska – ima temne podočnjake in mastne lase, kot vsaka druga posameznica,“ so pisali tuji mediji. A ti očitno pozabljajo, da je svetlolaska letos dopolnila že 37 let, navkljub katerim pa se lahko še vedno pohvali z lepo in čisto kožo.

Ta se namreč po 30. letu starosti obnavlja počasneje, zaradi česar postaja vse bolj suha ter proizvaja manj maščobe, česar pa se du Montova, ki je koži uspela povrniti lesk, očitno dobro zaveda. Kot pravi, si pomaga predvsem s pilingi, ki odstranjujejo mrtve celice, sicer pa je znano, da je za dovolj oskrbe z vodo treba poskrbeti tudi od znotraj. Torej če boste podnevi popili čim več vode, ne se boste samo odžejali, temveč boste odžejali tudi vsako celico kože, ki jo lahko poletno sonce pošteno izsuši. Pomaga lahko tudi hrana, ki je vitaminsko bogata ter vsebuje veliko vode, na primer lubenica in kumare.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602