Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč sloviti seks simbol, danes pa ...

S.P.
14. 08. 2013 08.09
77

Pamela Anderson je bila dolgo simbol ženske lepote, a zadnje fotografije kažejo, da so tudi njej leta prišla do živega. Poglejte, kako je nenaličena 46-letnica videti danes.

Kanadske igralke, producentke in manekenke Pamele Anderson se zagotovo vsi spomnimo po vlogi zapeljive reševalke v rdečih kopalkah, zahvaljujoč kateri je kmalu postala seks simbol. Njen videz je sicer še dolgo zatem veljal za ideal ženske lepote, a pride čas, ko se tudi največje hollywoodske zvezde postarajo. V dokaz temu so svetlolasko, ki je letos praznovala svoj 46. rojstni dan, že večkrat ujeli v trenutku nepripravljenosti, podobno pa se je zgodilo tudi tokrat, ko so na objektiv ujeli njen nenaličen obraz.

“Zdaj, ko njenega obraza ne prekriva debela plast ličil, lahko vidimo, da njena koža ne deluje več sveže, vse bolj pa je tudi zgubana in neelastična,“ so se ob njene zadnje fotografije iz družinskega dopustovanja na Havajih obregnili tuji mediji. Pamela je sicer za otoški tabloid Daily Mail priznala, da je staranje kljub opazkam zlobnih jezikov ne moti, ter da se s tem ne spopada preveč obsesivno. Ker živi ob morju, svojo kožo namreč neguje le tako, da nanjo ne pozabi nanesti sončne kreme, ki jo ščiti pred škodljivimi UV žarki, vsak dan pa jo zjutraj in pred spanjem tudi dobro očisti.

Svetujemo vam, da se teh nasvetov držite tudi sami, saj ima ultravijolično sevanje sposobnost, da prodre globoko v podkožje, kjer lahko spremeni DNA kožnih celic, kar pa ob vseh nevarnostih vašemu videzu hitro doda še kakšno leto ali dve.

KOMENTARJI (77)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602