Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč z nasmehom očarala množico, danes pa …

S.P.
20. 03. 2013 10.28
13

V javnost so pricurljale zadnje fotografije britanske manekenke Abbey Crouch, na podlagi katerih je bila pri medijih deležna novih očitkov. Ti so namreč prepričani, da je zvezdnica znova pretiravala z botoksom, kar sama že dolga leta vztrajno zanika.

"Vedno si je želela izstopati, o tem ni dvoma. Zato pa smo bili še toliko bolj presenečeni, ko je tokrat s knjigami in velikimi sončnimi očali, ki jih je nosila kljub slabemu vremenu, želela svoj obraz predvsem skriti in se z njim ne ravno pohvaliti," je o zadnjih dogodkih priljubljene britanske manekenke in znane televizijske osebnosti Abbey Crouch poročal Daily Mail.

V torek so namreč zvezdnico zasledili v Cheshiru, ko se je z družino odpravljala na zajtrk v bližnjo restavracijo. Med tem naj bi po njihovih ugotovitvah poskušala prikriti vidne posledice vnovične uporabe botoksa ali celo prestane plastične operacije na predelu ustnic, kar sicer 27-letnica že dolgo vztrajno zanika. "Videti je, da je svetlolaska znova nekoliko pretiravala z lepotnimi popravki, saj so bile njene ustnice še pred nekaj leti (na fotografiji levo) precej manjše in še zdaleč ne tako polne, kot so te danes (na fotografiji desno). Jasno sama sicer vztraja pri tem, da je njen obraz še vedno povsem naraven, a bi lahko ob takšni spremembi preslepila le slepca," so zapisali v nadaljevanju.

Vendar se je na njeno stran postavil tudi eden izmed oboževalcev, ki je na očitke odgovoril tako: "Seveda obstaja možnost, da se je odločila za silikonske vsadke ali da je kdaj uporabila celo katerega izmed umetnih polnil, a o tem nikakor ne moremo biti prepričani. Polnejšo obliko bi namreč lahko pripisali tudi uporabi nove šminke ali pa balzama za ustnice, ki lahko s posebno formulo sproži tudi takšne učinke. Da sploh ne govorimo o tem, kako lahko že nekoliko drugačna tehnika ličenja izrazito spremeni videz določene osebe." Abbey se na tovrstne očitke tokrat še ni odzvala. Ostaja torej le pri govoricah, saj resnico pozna le ona sama.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602