Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč z nasmehom očarala množico, danes pa ...

K.P.
21. 09. 2012 07.59
19

51-letna manekenka je nekoč s svojo podobo in popolnim nasmehom očarala na tisoče ljudi, danes pa si sprednje zobe lahko sname, saj jih je izgubila zaradi neljubega dogodka ..., a izgube svojih zob še zdaleč ne obžaluje.

Nekdanja manekenka Paula Hamilton, ki je najbolj zaslovela po svojem nastopu v reklami za nemškega proizvajalca vozil, je nedavno doživela prometno nesrečo, v kateri je izgubila sprednje zobe.

Pot ji je namreč prekrižal srnjaček, zaradi česar je Paula zavila s ceste, z avtomobilom udarila v cestno svetilko in ograjo ter se zaletela v sosedov zimski vrt. Z glavo je razbila vetrobransko steklo in se v strahu, da bo avtomobil eksplodiral, nekako splazila iz razbite pločevine. Nesreča se je zgodila v zgodnjih jutranjih urah, ko se je Paula vračala domov z nabiranja kopriv, ki jih redno uživa zaradi njihovih zdravilnih učinkov.

Vsakdo bi pomislil, da bi nekdanja manekenka izgubo zob obžalovala, vendar pravi: "Ni mi mar, kaj ljudje mislijo o meni in če me vidijo brez zob. Videz mi ni najpomembnejša stvar, pomembno je, da nisem poškodovala nedolžnega bitja."

Ker je imela Paula v preteklosti težave z odvisnostjo od kokaina in alkohola, so opravili vse potrebne teste, ki so izločili možnost, da bi šlo za vožnjo pod vplivom alkohola. 51-letna manekenka trdi, da teh težav nima več, da si le občasno privošči kak kozarec vina. Časopisu The Sun je priznala, da je denar iz časa njene manekenske kariere izpuhtel in da se trudi privarčevati dovolj denarja za zobne implantate. Kako bodo Pauli povrnili bleščeč nasmeh, bodo zobozdravstveni strokovnjaki določili glede na stanje kostnine.

Če si zobne implantate želite tudi vi, a si jih ne morete privoščiti, se lahko prijavite na našo nagradno akcijo Bleščeč nasmeh.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587