Vizita.si
Ustnice

Novice

Nekoč z nasmehom osupnila množico, danes pa …

S.P.
12. 04. 2013 14.52
0

Britanska igralka Michelle Collins je pomotoma izdala skrivnost svoje kolegice Kierston Wareing, ko je na Twitter zapisala, da so njene polne ustnice plod lepotne operacije. In čeprav je svoje trditve takoj zanikala, pa oboževalci menijo, da je sprememba res več kot očitna.

Ustnice
Ustnice FOTO: iStockphoto
Britanska igralka Kierston Wareing, ki jo lahko trenutno spremljamo v nadaljevanki EastEnders, ni pričakovala, da bo njeno veliko skrivnost razkrila ravno ena izmed njenih kolegic. Michelle Collins je namreč v ponedeljek po ogledu ene izmed epizod prej omenjene televizijske serije baje nehote spregovorila o lepotni operaciji Wareingove, s čimer pa si je nakopala več slabega kot dobrega. “Ravno gledam oddajo EastEnders in se sprašujem, zakaj si igralke ves čas operativno popravljajo ustnice. Njene bi kmalu zavzele cel ekran,“ je zapisala na družbenem omrežju Twitter.

Seveda so objavo takoj preplavili komentarji oboževalcev, ki so začeli sklepati in ugibati, za koga gre. “Edina, ki je imela navidez nekoliko polnejše ustnice, je bila svetlolaska. O tem, da je imela operacijo, že na prvi pogled ni nobenega dvoma,“ je na primer zapisal eden izmed njih. Navkljub zanikanju svojih trditev, jih v nasprotno ni več uspela prepričati. “Nisem vam povedala, koga sem mislila. Sicer pa sem s tem od tega želela zgolj odvrniti mlada dekleta, ni šlo zares,“ se je poskusila izgovoriti. 35-letnica zadeve ni želela komentirati, ji je pa v bran stopil neimenovani vir, ki je za Daily Mail pojasnil, da je umeten videz zgolj posledica uporabe posebnega balzama za ustnice. Dodal je še, da se je zvezdnica tistega dne večkrat pritoževala, da so te precej izsušene in razpokane.

Kako odpraviti težave z izsušenimi ustnicami?

Razpokane ustnice je mogoče sanirati na popolnoma preprost način, z rednim nanašanjem kakovostnega balzama za ustnice, z uporabo mazil z zaščitnim faktorjem med preživljanjem časa na prostem in z uživanjem zadostnih količin vode. Sicer pa jim lahko privoščite tudi posebno nego. Zdrgnite jih z nežnim pilingom ali brisačo, da boste z njih odstranili izsušeno kožo, a bodite nežni, da ne bodo ustnice začele krvaveti. Zatem vanje vtrite še gel aloje vere ali kakšno drugo nežno naravno vlažilno sredstvo.

Eno najboljših sredstev za nego ustnic pa je tudi običajen med. Namažite ga na ustnice in nežno vtrite vanje ter ga nato pustite delovati približno 20 minut. Med ne bo le zmehčal in umiril razdraženih ustnic, temveč bo na predelih, kjer so ustnice močno razpokale, deloval tudi protibolečinsko in bo pospešil celjenje. Namesto medu lahko uporabite tudi matični mleček. Da pa bi ustnice nahranili tudi od 'znotraj', uživajte živila, ki vsebujejo veliko vitamina A, na primer paradižnik, stročnice, korenje, zeleno listnato zelenjava, železa in B-kompleksa.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602