Vizita.si
“Bil je grd, velik in zabuhel, zaradi česar moj obraz sploh ni prišel do izraza. Preprosto morala sem ukrepati,“ je povedala po operaciji nosu.

Novice

Sprememba, ki trenutno dviguje največ prahu ...

S.P.
03. 06. 2013 09.50
0

Nekdaj priljubljena igralka Amanda Bynes je v minulem tednu na Twitterju razkrila rezultate lepotne operacije nosu, ki po mnenju večine sploh ni bila potrebna, v prihodnje pa si želi še več podobnih posegov. Je to znak, da potrebuje strokovno pomoč?

Slavna ameriška igralka in pevka Amanda Bynes, ki je pred dobrim desetletjem zaslovela v filmski uspešnici Kar si dekle želi, je preko svojih objav na Twitterju že dlje časa namigovala, da si želi lepotne operacije nosu. In videti je, da je svojo namero v minulem tednu tudi izpeljala. V nedeljo je namreč za medij TMZ povedala, da je dan pred tem obiskala lepotnega kirurga in dodala: “Nihče ni nič opazil, saj ne potrebujem zaščitnih povojev. Ne gre za en sam poseg, temveč več manjših posegov, ki pa bodo privedli do istega rezultata, le da ne rabim biti v splošni temveč zgolj v lokalni anesteziji. Zdravnik je opravil izjemno delo.“

Kot pravi, naj bi se za spremembo odločila na podlagi zaporniških fotografij, na katerih naj bi bil njen nos (vsaj za njen okus) občutno prevelik. “Bil je grd, velik in zabuhel, zaradi česar moj obraz sploh ni prišel do izraza. Preprosto morala sem ukrepati,“ je vzrok za svojo odločitev pojasnila na omenjenem socialnem omrežju. Za svoj nepopoln videz (kot ga imenuje sama), ki ga je 'morala' spremeniti, pa je precej nesramno obtožila celo svojega očeta. “Moj oče je grd kot RuPaul! Zato sem hvaležna Bogu, da mu nisem še bolj podobna! Ni čudno, da so bili posnetki porazni! K sreči sva zdaj moj nos in jaz končno popolna!“

In kot da že s tem ni razburkala dovolj oboževalcev, ki menijo, da njeno ravnanje še zdaleč ni bilo smiselno, saj njen nos nikoli ni potreboval nikakšrnih popravkov, pa je 27-letnica v nadaljevanju presenetila z novo novico. “Veselim se že naslednjega lepotnega posega. Kirurga bom obiskala čez 3 tedne.“ Najverjetneje ne bi bilo odveč, če bi zvezdnica namesto plastičnega kirurga poiskala dobrega psihoterapevta, pa na vse to odgovarja britanski tabloid Daily Mail. Težave s samopodobo resnično niso zanemarljive in v takem primeru je pač potrebna pomoč strokovnjaka, so še dodali.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602