Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč z nasmehom osupnila množico, danes pa ...

S.P.
01. 02. 2013 14.39
22

Priljubljena ameriška igralka Lara Flynn Boyle je s prečudovitim nasmehom nekoč navdušila, kjer koli se je pojavila, danes pa je tega žal že popolnoma zasenčila njena precej spremenjena podoba. Lahko tudi vi opazite sledi nekaterih lepotnih posegov?

Priljubljeno ameriško igralko Laro Flynn Boyle, ki je pred dobrim desetletjem zaslovela z vlogo v filmski uspešnici Možje v črnem 2, so v preteklem tednu povsem zasuli s kritikami na račun njene precej spremenjene podobe. Rjavolaska je namreč nekoč s prečudovitim nasmehom navduševala množice na rdeči preprogi, danes pa je tega že popolnoma zasenčil zabuhel ter po mnenju mnogih vse bolj plastičen in "obdelan" obraz.

42-letnica je govorice, da naj bi se v želji po ohranjanju mladostnega videza odločila že za več lepotnih posegov, vedno vztrajno zanikala, ameriški tabloidi pa že namigujejo, da naj bi se za zadnjega odločila šele pred kratkim. "V sredo se je Lara med sprehodom po ulicah Log Angelesa skrivala za velikimi sončnimi očali in drugimi pokrivali, zato se je tako kot mnogim tudi v meni porodila zamisel, da je s tem morda želela prikriti posledice nedavnih 'dejanj'. Vidimo lahko, da je njen obraz precej zabuhel, kar nakazuje na uporabo botoksa ali kolagena, da o njenih našobljenih in nesorazmernih ustnicah sploh ne govorim. Prepričan sem, da bo učinek kmalu popustil in takrat bo njena koža zopet uvela, ličnice pa vidno upadle," je dejal neimenovani lepotni kirurg, ki z Laro nikoli ni imel profesionalnega stika. "Kar me zmoti, pa je tudi povešena koža na predelu njenega trebuha, ki bi jo v kombinaciji z izredno vitkimi nogami označil predvsem kot rezultat nekvalitetne liposukcije."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (22)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587