Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč zapeljiva zvezdnica vse bolj debelušna ...

S.P.
24. 10. 2012 13.41
39

Videti je, da zvezda resničnostnih šovov Kim Kardashian izgublja smisel za dobro presojo, saj vse redkeje izbira postavi primerna oblačila. Odvečni kilogramčki so tako vse bolj opazni.

Diva resničnostnih šovov Kim Kardashian v zadnjem času vse pogosteje šokira s svojo podobo, saj se le še redko obleče polni postavi primerno. Zaradi zanemarjanja telesne aktivnosti so se odvečni kilogrami začeli nenadzorovano nabirati, zanimivo pa je, da zvezdnica tega nekako sploh ne opazi. Po ulicah Hollywooda, kjer snema novo nadaljevanje priljubljenega resničnostnega šova Kourtney & Kim Take Miami, se je namreč tudi tokrat sprehodila v povsem zgrešeni opravi, ki izpostavi prav vsak odvečen kilogram.

Njene nekdaj zapeljive obline so kritiki označili za neprivlačne maščobne obročke, pripisujejo pa ji tudi status prihodnje debeluške, kar je močno vplivalo predvsem na njeno samozavest. 32-letnica naj bi se zato že pridno potila v telovadnici, kot sama priznava, pa je spoznala, da je želene rezultate z leti nekako vse težje doseči. "Povedati moram, da mi starost in naporen stil življenja prav nič ne prizanašata. Nenehno potujem, selim se iz hotela v hotel, hkrati pa se trudim obdržati dobro ravnovesje med partnerskimi, družinskimi ter poslovnimi odnosi. Miami je bil do zdaj več kot naporen, zato mi tovrstne žaljivke zagotovo ne bodo pomagale. V vsak nov dan se prebujam že čisto pregorela."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587