Vizita.si
image (28)

Novice

Nenaličena pogumno stopila pred objektiv

S.P.
22. 03. 2013 15.21
12

Britanska igralka Jennifer Metcalfe je ponosno zakorakala po ulicah Liverpoola in znova dokazala, da njene lepote ne določajo le najrazličnejša ličila. Objektivom se je namreč nastavila povsem naravna, izdala pa je tudi nekaj kratkih nasvetov, kako svoj videz ohraniti svež in mladosten.

29-letnici so mediji v preteklosti že večkrat očitali, da naj bi bila nenaličena videti vsaj 10 let starejša, zaradi česar pa se je ta v tem tednu odločila, da jim vendarle dokaže nasprotno. Priljubljena britanska igralka Jennifer Metcalfe, ki je zaslovela predvsem s svojo vlogo zgovorne Mercedes v televizijski seriji Hollyoaks, je tako ponosno zakorakala po ulicah Liverpoola in se nastavila objektivom vztrajnih paparacev, ko se je popolnoma naravna odpravljala iz bližnjega kozmetičnega salona.

Tam si je privoščila profesionalno nego obraza. “Ni čudno, da je celo nenaličena tako brezskrbna. Njena koža je namreč zares prečudovita, saj navkljub nizkim temperaturam še vedno ostaja prožna in sijoča. Kdo bi si mislil, da bo celo neurejena videti tako sveža. Očitno mora zares dobro in predvsem redno skrbeti zanjo,“ je na njeno zadnjo fotografijo komentar podal tudi Daily Mail. In res je tako. Temnolaska je namreč že večkrat razkrila, da si vsaj enkrat na mesec privošči temeljito prečiščenje kože, med katerim kozmetičarka s paro najprej dodobra razširi njene pore, nato pa v globlje plasti kože nanese še vlažilne in dodatno hranilne serume ali masko, privošči pa ji tudi dober piling.

Vendar pa zvezdnica opozarja, da le enkratno razvajanje, sploh ob nizkih temperaturah, zagotovo ne bo dovolj. “Vsak večer svojo kožo temeljito očistim z brezalkoholnim tonikom in ji pustim dihati, vsako drugo ali tretjo noč pa pred spanjem nanjo nanesem še masko, ki pripomore k še kako potrebni hidrataciji. Ob tem vam priporočam, da nato vsako jutro svoj obraz znova umijete z mrzlo vodo in nanj nanesete vlažilno kremo (sama najraje uporabljam takšno z dodatkom kolagena), ki ji bo zagotovila vsaj nekajurno prožnost in sijaj. Meni se to vsekakor obrestuje.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602