Vizita.si
tri dojke

Novice

Kirurga je prosila za tretjo dojko

Ni.J.
18. 01. 2010 10.05
3

Nenavadne zahteve pacientov presenečajo tudi lepotne kirurge. Neka ženska, sicer striptizeta v Milanu, si je zaželela, da bi ji kirurgi naredili tretjo dojko, s katero bi postala nekaj posebnega.

Neka striptizeta je od lepotnega kirurga zahtevala, naj ji naredi tretjo dojko.
Neka striptizeta je od lepotnega kirurga zahtevala, naj ji naredi tretjo dojko.FOTO: Reuters

Hrvaške lepotne kirurge presenečajo nenavadne zahteve pacientov. Pred kratkim je zagrebškega kirurga dr. Sinišo Glumičića obiskala striptizeta, ki je od njega zahtevala, naj ji naredi tretjo dojko. Tako bi namreč postala prva striptizeta s tremi dojkami v Milanu in zaslužila več denarja.

Hrvaški lepotni kirurgi so nad zahtevami nekaterih naravnost ogorčeni.
Hrvaški lepotni kirurgi so nad zahtevami nekaterih naravnost ogorčeni.FOTO: iStockphoto

Z videzom ni imela nobenih težav. Njej se je ideja, da bo edina striptizeta s tremi dojkami, zdela odlična poslovna poteza,“ pravi Glumičić. “Poiskala je celo salon, v katerem se je zmenila, da ji bodo po operaciji tetovirali bradavico.“ Glumičić pa je striptizeto brez pomisleka zavrnil.

Si predstavljate, da s seboj nosite denarnico, narejeno iz vaše kože?
Si predstavljate, da s seboj nosite denarnico, narejeno iz vaše kože? FOTO: iStockphoto

Svoje sreče pri kirurgu pa ni našel niti 50-letni Slovenec. “Mislim, da je bil umetnik,“ pravi Glumičić. “Želel je, da mu odrežemo kožo in iz nje naredimo denarnico. Načrt, kako naj se lotimo posega, je izdelal do potankosti. Natančno nam je povedal, kje naj mu odrežemo kožo in koliko, saj bi mogla denarnica biti velika 20 x 20 centimetrov,“ dodaja. “S tem je svetu hotel poslati sporočilo, da je v denarnici del njega.“ Glumičićev sodelavec dr. Ivo Džepina pa pravi, da je njega najbolj presenetil pacient, ki je želel imeti ušesa enaka kot Spock, junak iz Zvezdnih stez.

Z nenavadnimi željami pa se je srečal tudi lepotni kirurg dr. Bojan Ignatovski. “30-letni moški me je prosil, naj mu odstranim ušesa. Mislim, da je s tem želel le pritegniti pozornost ljudi. Tega pa seveda nisem storil,“ pravi dr. Ignatovski. “Morda je taka želja samo izraz želje po samoiznakaženju,“ še dodaja.

Neki pacient pa je s svojo zahtevo presenetil tudi dr. Duja Ostojića, saj je hotel, da mu odreže nos. Ostojić tega seveda ni storil, dogodka pa tudi ne želi komentirati.

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587