Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjeten dosežek 42-letnice

S.P.
04. 07. 2013 10.39
14

Ameriška igralka Kelly Ripa se lahko pri 42 pohvali z zavidanja vredno postavo. Zato pa, kadar le lahko, brez sramu razkriva svoja čvrsta stegna in utrjen trebušček, do katerih lahko po njenem nasvetu pridete tudi sami. Preverite, kako.

Ameriška igralka in televizijska osebnost Kelly Ripa, ki je najbolj poznana kot voditeljica popularne jutranje pogovorne oddaje Live! with Kelly and Michael, je živ dokaz za to, da je tam, kjer je volja, vedno tudi pot, poroča Daily Mail. Številne ženske se ravno po 40 letu starosti začnejo srečevati s spremembami, ki jih s seboj prinese staranje, zaradi česar se v svojem telesu kar naenkrat ne počutjo več tako udobno kot nekoč. Kar pa ne velja za svetlolaso lepotico, ki je danes videti bolje kot kadarkoli prej, še dodaja britanski tabloid.

“Ob pogledu na njen izklesan trebušček ter čvrsta stegna in zadnjico si zagotovo ne bi mislili, da bo letos praznovala že 43. rojstni dan, kajne?“ so se obregnili ob fotografije, ki so jih paparaci ujeli na miamijski obali. “Pohvali se lahko z zavidanja vredno postavo,“ še pišejo, za katero pa je morala zvezdnica dolgo trdo garati. “Take mišice ne pridejo kar same od sebe, temveč so dokaz, da Kelly trenira pridno, redno, predvsem pa pravilno,“ je za ameriško revijo Us razkril osebni trener Mike Ryan.

Polnozaposlena mamica naj bi trenirala vse dni v tednu. En dan nameni kardiovaskularni vadbi, drugi vajam za krepitev mišic, preostanek tedna pa rada uživa v družabnih športih v naravi – teku, kolesarjenju, odbojki in podobno. “Vsak dan počnem po eno stvar, nato pa preprosto zamenjam. Skratka, vedno sem aktivna,“ je pojasnila za Good Housekeeping. Zaveda se tudi, kako pomembna je uravnotežena prehrana. “Ne morem brez sveže zelenjave, zelene solate, sadja, jogurta ter ribjega mesa. Edino, čemur se ne morem upreti, pa sta velika mastna pica in ocvrt krompirček. Privoščim si ju vsaj enkrat na teden, a tisti dan pač malo bolj intenzivno telovadim.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602