Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjeten dosežek dekleta hollywoodske legende!

L.E.
15. 07. 2013 09.46
1

Morda je Eddie Murphy res bolj slaven del novega hollywoodskega para, vendar marsikdo pripomni, da je vsakič, ko je s svojim novim dekletom, ona tista, ki pritegne največ pozornosti.

Morda je igralec Eddie Murphy tisti, ki je na zgornji fotografiji najbolj znan, vendar so se ameriški in britanski mediji pošalili, da je njegovo novo dekle Paige Butcher, tisto, kar pritegne največ pozornosti. Kako tudi ne bi, če se lahko pohvali s tako ravnim trebuščkom! Avstralska manekenka, ki je zajadrala tudi v igralske vode, resnično nima niti grama odvečne maščobe. Nemalo jih pripomni, da bi ji kakšna maščobna blazinica več celo pristajala; jasno je, da 33-letnica v telovadnici preživi veliko časa ter da se poleg tega prehranjuje zdravo.

Vsakdo si tako ravnega trebuha, ravno ne želi, je pa vsekakor za dobro počutje blagodejno, da nimamo preveč kilogramov niti prevelikega trebuha. Preveč odvečne maščobe namreč ne kazi le naše podobe, nabira se okoli organov in slabi njihovo delovanje. Sčasoma lahko to povzroči zelo hude posledice. Da vas kaj takega ne bi presenetilo, poiščite športno aktivnost, ki se je boste lahko lotevali redno. Poskusite spremeniti svoj življenjski slog v bolj aktiven. Poleg tega počasi iz svoje prehrane izločajte nezdrava živila in jih zamenjujte s tistimi, ki so za vas bolj dobrodejna. To pomeni, da ne vsebujejo veliko kalorij, hkrati pa imajo kopico hranil, ki jih vaše telo potrebuje. Če vam uspe tako spremeniti način, na katerega živite svoje življenje, še sami ne boste vedeli, kdaj boste nenadoma postali zavidljivo vitki. Poleg tega vam bodo drugi lahko zavidali še trdno zdravje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602