Vizita.si
Uspelo ji je z jutranjim tekom.

Novice

Neverjeten dosežek mlade mamice!

S.P.
31. 05. 2013 15.45
6

Zvezda resničnostnih šovov Kourtney Kardashian je po dolgi bitki z odvečnimi kilogrami končno razkrila izjemne rezultate hujšanja in preoblikovanja svoje postave. Ali vas zanima, kako je novopečeni mamici končno uspelo?

Uspelo ji je z jutranjim tekom.
Uspelo ji je z jutranjim tekom. FOTO: iStockphoto

Zvezda resničnostnih šovov Kourtney Kardashian je več mesecev trdo delala, da se je končno znebila odvečnih kilogramov, ki so se med drugo nosečnostjo nabrali predvsem okoli njenih bokov in na predelu trebuha. Zato pa ni čudno, da je med počitnicami v Grčiji, na prečudovitem otoku Mykonos, kjer je v tem mesecu dopustovala s svojo družino, ponosno smuknila v kopalke, odvrgla brisačo, s katero je dolgo zakrivala svoje obline, in ponosno razkrila svojo (pre)oblikovano poporodno postavo.

“Kourtney se je zaradi težav med hujšanjem dolgo borila s samozavestjo, saj se kilogrami kljub strogi dieti in redni telovadbi niso in niso želeli stopiti, zato je zdaj na svoj rezultat razumljivo še toliko bolj ponosna,“ ji je ob izjemnem dosežku čestital tudi britanski tabloid Daily Mail. “Ponovno se lahko pohvali z vitko in utrjeno postavo, ki ji jo zagotovo zavida marsikatera novopečena mamica, saj o nosečniškem trebuščku ni več ne duha ne sluha. Nekoč ohlapne mišice so namreč spet napete ter lepo izoblikovane, in če bo s svojo metodo nadaljevala še naprej, bo slej kot prej še lepša kot nekoč.“

Kako si je Kourtney izoblkovala postavo?

Kot je 34-letnica povedala za ameriško revijo Shape magazine, ji je uspelo šele, ko je v svoj življenjski stil vpeljala redni jutranji tek. “Poskusila sem telovaditi v telovadnici, na fitnesu, pa nič ni pomagalo. Dokler nisem popolnoma spremenila svojih navad, ter dan začela z jutranjim tekom. Šele, ko je ta postal rutina, so se začeli kazati prvi rezultati,“ je pojasnila. Hujšanje s tekom naj bi bil eden najučinkovitejših načinov za izgubo telesne maščobe, pridobitev mišične mase in oblikovanje telesa, saj je že dolgo znano, da je jutranja aerobna vadba na tešče še posebej koristna. Ker so zjutraj v našem telesu zaloge glikogena (sladkorja) nizke, mora namreč telo porabljati energijo iz drugih virov, torej maščob. Kot da že to ni dovolj, pa se bo zagotovo izboljšalo tudi vaše splošno počutje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602