Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjeten dosežek novopečene mamice!

S.P.
17. 05. 2013 15.31
4

Elsa Pataky je slabo leto dni po tem, ko je rodila prvega otroka, znova osupnila z vitkim in izoblikovanim telesom. Razkrila pa je tudi dober nasvet, kako lahko to po porodu dosežete tudi same.

Zgolj leto dni po rojstvu svojega prvega otroka zapeljiva Elsa Pataky že navdušuje s poporodno postavo in je videti bolje kot kdaj koli. Igralka španskega rodu, ki trenutno navdušuje v filmski uspešnici Hitri in drzni 6, uveljavila pa se je tudi kot uspešna manekenka in filmska producentka, je za junijsko izdajo revije Women's Health smuknila v kopalke in dokazala, da se lahko vsaka ženska z nekaj volje ter vloženega truda tudi po porodu pohvali z zavidanja vredno postavo.

"Tako lepih nog, čvrstega trebuščka in na splošno utrjenega telesa nimamo priložnosti videti vsak dan. Po porodu je videti še bolje kot prej, kar je lahko dobra motivacija za marsikatero, tudi precej mlajšo, posameznico," so nad videnim pozitivno presenečeni tudi mediji. Ob upoštevanju zdrave prehrane naj bi ji uspelo z jogo, metodo vadbe, ki izvira iz Indije in je namenjena doseganju tako fizičnega kot tudi duhovnega ravnovesja. "Vadbe se lotim vsaj štirikrat na teden," je povedala 36-letnica.

Preko številnih telesnih položajev, pravilnega dihanja in mentalnega osredotočenja lahko dosežemo večjo prožnost telesa, umirimo misli ter zbistrimo glavo, (pre)oblikujemo pa lahko celo svojo postavo. Ob rednem ter seveda pravilnem izvajanju položajev si boste hitro ter precej preprosto pridobili nekaj mišičnega tonusa, stopili kakšen kilogram, vaše telo pa bo hitro videti veliko bolj definirano oziroma elegantno izoblikovano. "Če boste na dan trenirali nekaj več kot 60 minut, boste izgubili vsaj 300 kalorij, kar je seveda odvisno od izbire položajev ter intenzivnosti vadbe. Sama intenzivno telovadim vsaj dobrih 90 minut, prve rezultate pa sem začela opažati že po slabem mesecu dni."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602