Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjeten trebuh 51-letne zvezdnice

L.E.
22. 03. 2013 15.20
2

Britanska voditeljica Linda Barker ima 51 let, toda pravi, da je danes veliko bolj samozavestna, kot je bila pri 20. Zaradi tega brez kakršnega koli sramu razkrije svoj trebuh, ki je zaradi njenega truda res popoln.

Plavolaska se hihita, medtem ko ji nanašajo ličila ter ji oblikujejo pričesko. Nato se obleče v miniaturno majhno majico, ki razkriva njen trebušček, si nadene še ozke kavbojke in pripravljena je na fotografiranje. Toda zvezdnica ni 18-letna manekenka. Pred objektive bo s svojim povsem ravnim trebuščkom stopila 51-letna mamica enega otroka Linda Barker.

“Ko sem bila stara 20 let, pravzaprav sploh nisem imela dovolj samozavesti, da bi pokazala svoj trebuh,“ pove znana britanska voditeljica. “Imela sem sicer raven trebuh, toda nisem imela samozavesti, ki sem jo pridobila z leti.“ Linda je pozornost britanske javnosti usmerila na svoje telo z nedavnim nastopom v zabavni oddaji, ko je pri svojih letih v majhnem bikiniju na glavo skočila v bazen. Njeno telo je pritegnilo ogromno pozornosti, četudi je stala ob vrsti drugih zvezdnikov, med drugim poleg žensk, ki so pol mlajše. “Niti slučajno si nisem mislila, da bom pri svojih letih na nacionalni televiziji skakala na glavo v kopalkah,“ se smeji. S seboj je pravzaprav prinesla črne enodelne športne kopalke, toda v oblačilnici so jo prepričali, da ji bo bolj pristajal bikini.

“Ko sem dopolnila 50 let, sem začutila pravi občutek svobode,“ pripoveduje. Danes nihče ne pričakuje, da se bodo 50-letnice skrivale za nemodnimi oblačili v povsem nevtralnih barvah in brez kakršne koli oblike. “Na dan, ko sem praznovala svoj okrogli jubilej, sem gola stopila pred ogledalo in se dolgo gledala. Isto sem storila pred desetimi leti, toda tokrat sem se počutila veliko boljše,“ pravi. “Seveda sem lahko opazila več gubic, toda iz nekega razloga sem jim naenkrat lahko posvečala veliko manj pozornosti. Ko sem dopolnila 50 let, me je preprosto nehalo skrbeti, da se staram. Moja generacija ne želi, da jih določa datum rojstva. Še pred 20 leti se mi zdi, da so se ženske, ki so se starale, počutile osramočene. Takrat se je marsikatera zvezdnica obupano lagala o svojih letih. Nemalo jih je bilo očitno starejših od 40 let, vendar so se pretvarjale, da so razigrane 30-letnice brez ene skrbi na vsem svetu.“

Toda, kako 51-letnici uspeva vzdrževati tako lepo postavo? Linda trdi, da nima nikakršnih posebnih skrivnosti. “Nisem na nobeni dieti. Preprosto se prisilim, da redno zahajam v telovadnico in se tam pridno gibam. Z vsakim letom se moram sicer bolj truditi, toda zdaj bi lahko že rekla, da sem postala od gibanja odvisna.“ Še posebej uživa pri vadbi joge, ki zanjo ni le odličen način razgibavanja, pomaga ji tudi, da se sprosti. “Moja mati je imela 76 let, ko je umrla zaradi bolezni srca, moj oče jih ima 86, je na invalidskem vozičku ter se ubada z vrsto zdravstvenih težav, tudi z demenco. Ko vidim, kaj se lahko zgodi zaradi staranja, imam še toliko večjo motivacijo, da živim zdravo in ostanem fit. Ne želim si biti bolna in obnemogla. Ko bom imela 80 let, želim še vedno nositi lepa in modna oblačila.“ Toda po lepotni kirurgiji trdi, da ne bo posegla. “Glede na to, da sem del zvezdniškega sveta, sem nemalokrat stala poleg ljudi, ki so si dali marsikaj popraviti. In prav pogled nanje me je najbolj odvrnil. Veliko bolj privlačno je imeti nekaj gubic kot delovati povsem nenaravno.“ Namesto tega redno obiskuje kozmetičarko in pazi, da si nanaša pomlajevalno kremo, ki ji ustreza.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602