Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjetna sprememba mlade zvezdnice

S.P.
05. 07. 2013 12.58
4

Tuji mediji so se znova obregnili ob veliko spremembo televizijske zvezdnice Lise Hochstein, ki je v kopalkah ponosno pokazala rezultate nekaterih plastičnih operacij. Pa se tudi vam zdi, da teh v prvi vrsti sploh ni potrebovala?

Nekoč mlado in prikupno dekle, danes pa prava plastična kreacija, se je ob veliko spremembo 31-letne Lise Hochstein obregnil britanski tabloid DailyMail. Zvezda ameriškega resničnostnega šova Resnične gospodinje Miamija se je namreč pred nekaj dnevi v svojem dvorcu ob bazenu znova nastavila fotografom, ki so z veseljem ovekovečili njeno zapeljivo postavo, ki je, kot meni sama, ena najboljših stvaritev njenega moža – plastičnega kirurga dr. Lennyja Hochsteina.

“Videti je, da je na svoje 'dodelano' telo zares sila ponosna,“ so poročali tuji mediji. “V kopalkah je jasno in glasno razkrila rezultate raznovrstnih lepotnih posegov, ki jih je bila deležna. A kdo bi razumel, zakaj se je zanje sploh odločila. Že prej je bila namreč prava lepotica.“ Lisi že dlje časa očitajo, da bi naj vsaj 5-krat legla pod nož (namigujejo na operacijo nosu in prsi, manjše popravke na predelu obraza ter liposukcijo), a sama zagotavlja, da se je to zgodilo le dvakrat. “Znova vas moram razočarati,“ je za isti medij povedala pred kratkim. “Priznam, da sta mi različna kirurga dvakrat povečala prsi, saj z rezultati prvega posega nisem bila zadovoljna, čez nekaj let pa je moj mož malce dodelal še videz mojega nosu. To pa je tudi vse.“

Svojo spremembo v največji meri pripisuje izbrani metodi ličenja, sicer pa za lepo postavo ni treba obiskati kirurga, pravi. Dovolj sta že redna vadba in zdrava prehrana. “Ljudje pozabljajo, da sem bila vedno velika ljubiteljica telovadbe in aktivnega življenjeskega stila,“ nadaljuje. Svoj dan začne tako, da 30 do 40 minut teče ali kolesari v naravi, nato pa se vrne v domačo telovadnico, kjer pridno dviguje uteži. Kot je povedala, različne skupine mišic trenira vsaj tri dni na teden. “En dan posvetim bicepsom in tricepsom, drugega ramenom in hrbtu, druge dni pa namenim predvsem trebušnjakom in sklecam. K sreči mi zgolj tovrstno početje za zdaj še več kot zadostuje.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602