Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjetno, kaj je potrebno za takšno telo

L.E.
09. 06. 2012 15.48
8

Nekaj je zasluga genetike, za vse drugo poskrbi njen trud. Da lahko navdušuje kot Viktorijin angelček, se dan za dnem drži svojega recepta za popolno postavo.

Ste že slišali za Behati Prinsloo? Če niste še slišali njenega imena, pa ste jo zagotovo že kdaj občudovali v kateri izmed reklam za kopalke in spodnje perilo. Toda niste vedeli, da si tudi sama 23-letnica ni nikoli predstavljala, da ji bo uspelo kaj takega. Nikoli si ni mislila, da bo lahko stala poleg žensk, ki jih je imela za ene najlepših na svetu. “Bila sem res presenečena, da sem postala Angelček, saj si nikoli nisem mislila, da bom lahko pozirala ob ženskah, ki se mi zdijo ene najlepših na svetu,“ je nedavno dejala modni bibliji Vogue. “Sama sem se vedno počutila bolj fantovsko.“

Pravi tudi, da za svojo postavo še kako skrbi in da ta ni le posledica določene genetske zasnove. Še posebno veliko pozornosti posveča športu. Da bi vplivala na prav vsako mišico v svojem telesu, se ukvarja s kopico različnih stvari. Redno obiskuje telovadnico, poleg tega plava, deska in vadi pilates. “Imam osebnega trenerja, ki me priganja, kadar koli sem preveč lena. Poleg tega se trudim čim bolj pogosto obiskovati vadbe pilatesa, zelo rada pa tudi plavam,“ pravi. Prav na plaži rada preživi največ časa. Tu se lahko namreč tako razgiba kot tudi sprosti. “Plaža je moj kisik,“ trdi. “Čeprav, kadar delam, včasih pozabim, kako močno jo potrebujem. Sem prava morska deklica.“ Poleg veliko telovadbe in sprostitve svetuje še uživanje zdrave hrane. “Prehranjujem se zdravo, vedno ostajam aktivna in pijem veliko vode,“ strne svoj recept za vitko postavo v en stavek.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587