Vizita.si
image (28)

Novice

Neverjetno, kaj je pozornost pritegnilo tokrat …

L.E.
07. 08. 2013 13.07
16

Saj smo že vajeni, da Shauna Sand kot Playboyeva zajčica privlači veliko pozornosti, toda nedavno je 41-letna mamica prav osupnila, ko je na plaži pokazala, da ima še vedno povsem raven trebuh.

Shauna Sand spada med zvezdnice, ki so nemalokrat tarče zlobnih jezikov. Nekoč lepa plavolaska, ki je imela samo povečane prsi, je namreč v zadnjih letih z nenehnimi obiski pri plastičnem kirurgu, ki so njen obraz povsem spremenili, dvignila veliko prahu. Strokovnjaki so povedali, da to zagotovo ni znak dobre samopodobe. Morda Shauna spada med ljudi, ki nenehno iščejo popolnost, kar je vsekakor škodljivo, saj je to težko doseči, zato se tak človek nenehno počuti, kot bi le nizal neuspehe. A slavni Playboyevi zajčici je nekaj zagotovo uspelo. Morda ima 41 let in je povila tri otroke, toda njen trebuh je vsekakor popoln. Vas zanima, kako bi lahko kaj takega dosegli tudi vi?

Tako ravnega trebuščka ni mogoče imeti brez nekaj truda. Je pa toliko lažje, če se takšen trud enostavno prelevi v način življenja. To pomeni, da se nam niti ne zdi, da se s čim mučimo, saj smo se naučili uživati v prehrani, ki je zdrava, nimamo potrebe, da bi se prenajedali, našli smo gibanje, ki se ga z veseljem lotevamo redno. Če vam kaj takega uspe, še sami ne boste verjeli, kako hitro boste imeli trebušček, ki bo takšen kot na zgornji fotografiji. A nič se ne more zgoditi čez noč, zato poslušajte nasvete strokovnjakov in začnite počasi. Eno nezdravo živilo zamenjajte za bolj zdravega in se poskušajte nanj navaditi. Le ne imejte predsodkov in videli boste, da se da marsikaj vzljubiti. Cilj vendar ni samo bolj raven trebušček, ampak na sploh bolj zdrav videz, boljše počutje in zmanjšano tveganje za vse bolezni. Za vse to se pa res izplača potruditi.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602